Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

2018 Yılı Hac Sağlık Görevlileri Müracaat Tarihleri ve İşlemleri

KamuMeb.net - Görevlendirilecek sağlık personeli müracaatları 12-16 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup müracaat ücreti 20,00 ₺'dir. Daha sonra Müracaat ücreti yatırıldıktan sonra Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün http://hac.diyanet.gov.tr internet adresinde bulunan Ek–1 örneğe uygun form dolrurulcak ve vesikalık fotoğraf eklenip çıktısı alındıktan sonra en geç 21 Şubat 2018 tarihinde elden veya posta ile  Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne gönderilecek.

Acil Tıp Uzmanları hariç, 4924 sayılı kanuna veya 663 sayılı KHK’ ya tabi çalışan ve 10.07.2017 tarihi itibari ile Devlet Hizmet Yükümlülüğü devam eden personelin başvuruları kabul edilmeyecek, başvuru ücretini yatıranların ise başvuru ücreti iade edilmeyecektir.

2018 yılı Hac Sağlık Ekibinde görevlendirilmek üzere usulüne ve şartlarına uygun olarak müracaat eden personelin (hekim, diş hekimi, eczacı ve diyetisyenler hariç), Diyanet İşleri Başkanlığı’nca bölge merkezi olarak belirlenecek yer ve tarihte test sınavına tabi tutulmaları, test sınavı sonunda puan sıralamasına göre oluşturulacak liste üzerinden Diyanet İşleri Başkanlığı’nca belirlenecek sayıda çağrılacak personel ile müracaatı bulunup test sınavına katılmayan hekim, diş hekimi, eczacı ve diyetisyenler mülakata alınacaktır.

Görevlendirmeler; test sınavı ve sözlü sınav/mülakata katılan sağlık personelinin aldıkları test sınavı ve sözlü sınav/mülakat puanlarının ortalamaları, test sınavına katılmayan hekim, diş hekimi, eczacı ve diyetisyenlerin ise sözlü sınav/mülakatta aldıkları puanlar dikkate alınarak oluşturulacak sıralama listeleri üzerinden yapılacaktır.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.