Öne Çıkanlar emekli aylığı başkomiser KYK 464 Personel Alım İlanı 3600 ek gösterge Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Norm Kadro Güncelleme Takvimi

KamuMeb.net - Yapılan duyuruda ''Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarının alanlar bazında öğretmen ve yöneticilerinin 2018-2019 eğitim öğretim yıl norm kadro güncelleme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Eğitim Kurum Müdürlüklerine Veri Girişi 15-17 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Veri Girişi Kontrolleri 18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin Veri Girişi Kontrolleri 22-26 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. Bakanlıkça Kontrol ve Onaylama 27 Ekim - 9 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak.'' denilmiştir.

Norm kadro, kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerin yürütümü için ihtiyaç duydukları personelin nitelik, sayı, sahip olacağı unvan ve derece olarak tespit edilmesi ve standart hale getirilmesidir.

Bulundukları okul ve kurumlarda hizmet puanı az olanlar fazla konumdaki öğretmen olarak belirlenerek bu okul ve kurumlarda norm kadro fazlası olarak bırakılırlar. Bu konumdaki öğretmenlerden istekli olanlar il içinde veya il dışındaki okul ve kurumların açık bulunan öğretmen norm kadrolarına yer değiştirme suretiyle atanabilirler. 

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.