Yönerge Değişikliği ve Diğer Açıklamalar

KamuMeb.net - Söz konusu resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığı Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Kursları Eğitim Muafiyeti, İnceleme ve Kontrol İle İlgili Sınav Yönergesinde yapılan Değişiklikle, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Kursları Yönetmeliğinin 30'uncu maddesinde belirtilen şartları taşıyanların modüle kayıtlarının yapılması, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kurslarının sınavlarında görev alanlara ödenecek ücretlerle ilgili maddelerinde değişiklik yapılmış ve ayrıca teorik ve uygulama eğitimi derslerinin incelenmesi ve kontrolünü yapanlara ücret ödenmesi hükmü getirilmiştir.

Yapılan değişikliklerle eğitim muafiyeti şartlarını taşıyanların Özel Mesleki Yeterlilik Modülüne kayıtlarının yapılması, sınavlar ile derslerin incelenmesi ve kontrolünde görev alanlara ücret ödenmesiyle ilgili olarak aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.'' denilmiştir.

RESMİ YAZI

Kamueb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.