Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği öğretmen Mülakatın Kaldırılması enflasyon

Yüzde Dört Zammın Yerinde Yeller Esiyor

KamuMeb.net - Memur ve memur emeklisinin aldığı %4 zammın yerinde yeller estiğini asgari ücretlinin perişan olduğunu söyleyen İsmail Koncuk ‘’şimdi Allah yardımcıları olsun.’’ Dedi. İşçilerin halinin de memurdan çok farklı olmadığını, çiftçinin ürettiği ürünün yerlerde süründüğünü, on binlerce küçük esnafın kepenk kapattığını dile getirdi.

IMF'ye borç verebilecek seviyedeyiz diye övünenlerin, iç ve dış borç toplamından haberdar olmadığını, dolarla borçlanan sanayicinin yakında işçi çıkarmaya başlarsa kimsenin şaşırmayacağını belirten Koncuk, istikrar diyerek oy alanların istikrarsızlığın asıl sebebinin bizzat kendileri olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin ekonomik ve sosyal problemlerini çözmenin tek yolu siyasi istikrar olduğunu söyleyen Koncuk, siyasi istikrarın yolunun da, yeni bir üslup, yeni yaklaşımlarla olacağını Türkiye’nin kavgacı siyaset ağzıyla bir yere varamayacağının altını çizdi.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.