Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

8 Eylül 2019 Tarihinde Kimseye Söz Vermeyin

KamuMeb.net - EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, ''Anayasamızın tanıdığı haklardan emeklilik hakkımızın bütçeye yük getirecek söylemlerini kabul etmediğimizi, bizler imzaladığımız sözleşme gereği emanet ettiğimiz primlerimizin karşılığını yaşanabilir bağlanabilecek emekli maaşlarımızla bağlanmasıdır talep ettiğimiz. Duyuyorsun! Biliyoruz. Görüyorsunuz! Biliyoruz. Konuşacaksınız! Ama yaratılan algılarla değil, Hakkın haklıya iadesiyle. Bizdeki mücadele sonuna, sonuç alana kadar bitmeyecek.! EYT SYD Derneğimizle yine yeniden 08.09.2019’da tüm Türkiye kaderdaşlarımızla, kocaman ailemizle haklarımız için bir arada olacağız. Biz birlikte gücüz. Birlikte başaracağız. Herkes davasında elini taşın altına mazeretsiz koyacak. Bu dava hepimizin. 08.09.2019 tarihinde KİMSEYE SÖZ VERMEYECEKSİNİZ! Gelişmeleri paylaşacağız.'' dedi.

EYT SYDD'nin İl Koordinatörü Alper Özüpak, "Bilecik EYT derneğimiz üye kayıtlarına başlamıştır. Yeni dernek merkezimize gidip üye olmanızı ve EYT mağduriyetinin bitmesi için çaba harcayan Bilecik li arkadaşlarımıza desteğinizi maddi ve manevi olarak vermenizi bekliyoruz. Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Çarşı Mahallesi Saraycık Caddesi No:12/B Nadir Uncu İş Merkezi'ndeki dermek binamızda Bilecik EYT Dernegi Başkanı Mehmet Ali Çelik ile irtibat kurulabilir. Mehmet Ali Çelik'in cep telefonu: 0534 715 80 36." dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.