Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Murat Kurum

Burhan Kuzu'dan Tepki Çeken EYT Açıklaması

KamuMeb.net - Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu, "Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızdan binlerce mesaj alıyorum. Cumhurbaşkanımız, Prof. Dr. Vedat Bilgin hocamızı EYT'lilerle ilgili bir rapor hazırlamak üzere görevlendirdi. Habertürk'ün canlı yayınında da ifade ettim; EYT ile ilgili kademeli olarak bir düzenleme olabilir.

Cumhurbaşkanımız, Prof. Dr. Vedat Bilgin hocamızı EYT’lilerle ilgili bir Rapor hazırlamak üzere görevlendirdi. Habertürk’ün canlı yayınında da ifade ettim; EYT ile ilgili kademeli olarak bir düzenleme olabilir” şeklinde bir tweet attı. 

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun  “Kademeli olarak” sözüne EYT’lilerden tepkiler yükseldi. Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun tepki çeken açıklamasına bir tepki de Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan yanıt geldi. Erdursun, "Kademeli emeklilik haberleri işi sulandırmak isteyenlerin söylentileridir" dedi.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, "Emeklilikte yaşa takılanlara kademeli emeklilik haberleri işi sulandırmak isteyenlerin söylentileridir! EYT konusundaki mağduriyet çok nettir, 08/09/1999 öncesi sigortalı olanlar yaşa takılmış ve mağdur olmuş kitledir! Çözüm tektir, bu işin kademesi olmaz..." dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.