Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Çanakçı’dan EYT’ye Ziyaret

KamuMeb.net - Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı E. Onur Çanakçı, “ Siyasetten ziyade bireysel olarak buradayım , milyonlarca mağdur insanın geleceği ve yaşam mücadelesine destek vermek için bir araya geldik, misafirperverlikleri için Gönül Hanıma teşekkür ediyorum “ derken, Eyt Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak “ dernek olarak her gün büyüyen kocaman bir aileyiz , ailemizde her partiye oy vermiş insanlar var ama bizim konumuz siyasetten çok öte mağdurlarımızın geleceğinin planlanması haklarının savunulmasıdır.. Bu haklı mücadelemizde yanımızda olan herkese kapımız açıktır, Onur Çanakçı’ ya da ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Bu dava benim davamdır diye çıktığım yolda biz olduk, koskocaman bir topluluk olduk. Bizim amacımız kesinlikle bölmek değil, parçalamak değil aksine ‘gel kardeşim sende davana sahip çık’ demekle biz yola çıktık. Bu insanlarla yan yana geldik, omuz omuza geldik. Fakat her toplulukta olduğu gibi maalesef bizler içerisinde de aramıza nifak tohumları serpmeye çalışanlar çıkıyor. Geçmişte de oldu, şimdi de oldu, sonrasında da çıkacak… Bizim amacımızdan… Bu amaç nedir? Bizim anayasal hakkımızın sonucunu getirme çabamız var ya da çocuklarımız için onlara mağduriyet yaratacak sorunlardan onlara bir mücadele bırakmaktır. Farklı amaçlara girdiklerini hissettiğimiz, bildiğimiz arkadaşımız ya da arkadaşlarımızla diyelim bizim yolumuz olmaz. Tek söyleyeceğim bizimle beraber yol almak istemeyenler için ‘yolunuz açık olsun’ demekten de başka bir şey yok.” dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.