Öne Çıkanlar Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması Tercih Danışmanlığı Kılavuzu Hazine ve Maliye Bakanlığı

Erdoğan ve Yıldırım'dan EYT Açıklaması

KamuMeb.net - AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, emeklilikte yaşa takılanlar için daha önce 'biraz sabır' dediğini hatırlattı ve "Bakanlığımız çalışmalarını yapıyor" diye konuştu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Ben bu konuda ne dedim? ‘Biraz sabırlı olun, ben takipçisi olacağım’ dedim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Sabırlı olun demek, ne demek? Gayet açık” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla (EYT) ilgili bir düzenleme olup olmayacağının sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Muhalefet bu konuyu sürekli gündemde tutsa da, bizim gündemimizde yok. Aksi halde sistemimizi çökertiriz. Biz seçim alacağız diye, popülist politika yapmayacağız. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok. Olmayacak şeyleri söz veriyorlar. Biz böyle yapamayız" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) taleplerini gündeme getiren milletvekillerine “Muhalefet bu konuyu sürekli gündemde tutsa da bizim gündemimizde yok. Aksi halde sistemimizi çökertiriz. Biz seçim alacağız diye, popülist politika yapmayacağız. Dünyanın süper ülkesi değiliz. Seçimi alacağız diye millete olmadık sözler veremeyiz. Ama ileride uygun bir zemin bulunursa, böyle kamuoyunda tartışıldığı şekliyle değil de sosyal güvenlikteki dengeleri bozmayacak şekilde bir çalışma yapılabilir” açıklaması yapmıştı.

İki farklı açıklamadan sonra Emeklilikte yaşa takılanlar konusunun nasıl bir nihayete ereceği merak konusu.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 5 yıl önce

Ama secim alabilmek icin ekonomiyi mahvettiniz

Avatar
Şahin 5 yıl önce

17 yıldır şartlar halen olusamadimi yalanlarla boş vaatlerle insanlari kandirmayin

Avatar
Ahmet dönmez 5 yıl önce

Evet eyt bin bir an önce çıkmasını istiyoruz

Avatar
Şükrü 5 yıl önce

Yılmaz