Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel YÖK

EYT'den Sendikalı İşçilere Önemli Çağrı!

KamuMeb.net - EYTSDYDD İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak, "Sendikalara üye olan EYT'li kardeşlerim. Sendikalar bize destek vereceklerini açıklıyorlar ve de yanımızda da olacaklardır, ama mitinge gitmek için çırpınan sen değerli sendika üyesi kardeşim.

İş yerinde birleşin ve sendikadan Ankara'daki hak arama mitingimize araç isteyin. Siz birlik olup araç isterseniz sendikalar size araç temin edeceklerdir. Haklı davamızda, ülkemizde ses veren, hakkım diye miting alanlarını inleten işçi, emekçi kardeşlerimizle 8 Eylül'de 'Bu hak gaspı bitsin' diye hep beraber haykıracağız.

Türkiye'nin her tarafından organize olduğumuz ve gelebilecek bütün arkadaşlarımızı önce Anıtkabir'de, sonra da miting alanında yan yana omuz omuza hakkım diye Ankara'yı inletmeye var mısınız? Gasp edilmiş haklarımızı geri almak için en yasal hakkımız olan, izinleri alınmış mitinglerde sesimizi çıkarmaya ve birlik beraberliğimizi her geçen gün arttırmamıza neden olan EYTSYD DERNEĞİ'mize destek olup hep beraber bu onurlu yürüyüşte sen de yerini bir an önce almak için araç organizasyonunda ismini yazdır. Unutma; sen varsan bir fazlayız." dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.