Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İl İçi Mazeret Tayinleri 4B statüsü

EYT Mitingine Çok Özel İsimlere Davet

KamuMeb.net - EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ankaralı dostlarımızla, arkadaşlarımızla Tandoğan'da; varız, biriz, birlikteyiz ve buradayız hazırlıkları..." dedi. Ayrıca; Gazikent27 köşe yazarı Abdullah Yeniekinci, EYT'lilerin büyük mitingini konu alan yazısında muhalefet partilerinin genel başkanları ile birçok ünlü isme mitinge davet etti. 

Gazikent27 köşe yazarı Abdullah Yeniekinci, ‘’Kemal Kılınçdaoğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Sezai Temelli, Güntekin Uysal, Haydar Baş, Muharrem İnce, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer, Yılmaz Büyükerşen, Zeydan Karalar, Canan Kaftancıoğlu, Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, Emin Çölaşan, Soner Yalçın, Nihat Genç, Hülki Cevizoğlu, Murat İde, Ümit Özdağ, Levent Gültekin, Saygı Öztürk, Ümit Zileli, Mustafa Balbay, Sinan Meydan, İlber Ortaylı, Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya, Ruhat Mengü, Çiğdem Toker, Müyesser Yıldız, Sabahat Akkiraz, Arif Sağ, Hüseyin Turan, Haluk Levent, Ferhat Tunç, Grup Yorum, Bedri Baykam, Aziz Üstel, Edip Akbayram, Suavi, Ferhat Tunç, Müjdat Gezen, Onur Aydın, Halit Ergenç, Berguzar Korel, Berna Laçın, Meltem Cumbul, Nejat İşler, Şevval Sam, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Mehmet Ali Alabora, Metin Akpınar ve ismini sayamadığım topluma mal olmuş; siyasetçi, yazar, sanatçı, oyuncu, akademisyen ve duyarlı tüm yurttaşlarımızı bu mağdur insanların sesi olmaya ve 8 Eylül’de Tandoğan’da yapacakları büyük mitinge katılmaya davet ediyorum. Gelin hep birlikte bu sessiz yığının sesi olalım ve ellerinden alınan bu hakların geri iadesi için destek olalım. Destek vereceğinize de yürekten inanıyorum. Hepinizi sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum.’’ dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.