Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

EYT SYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran'dan EYT Açıklaması

KamuMeb.net - Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulunmuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "emeklilikte yaşa takılanlar" ile ilgili konunun programlarında olduğunu belirterek, ancak böyle bir yapının bugünkü ekonomik şartlarda kaldırılamayacağının dikkate alınarak zamana yayılmak istendiğini ve buna da saygı duyulması gerektiğini söylemişti. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İleriki günlerde tekrar gündeme alınabilirse biz 49 milletvekili olarak verdiğimiz yasa tasarısının arkasında dururuz." demişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, uzman çavuşların kadroya alınmasına yönelik çalışmayı MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in yaptığını ve bu konuda sonuç alacağı kanaatinde olduğunu söylemişti.

EYT SYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada "Haklıyız ve hakkımızı istemekten başka bir gayemiz olmadı. 2019 Yerel Seçiminde VARIZ, BURADAYIZ ve BİRLİKTEYİZ diyerek varlığını sandıkta da kanıtlamıştır. Mücadelemiz birlikteliğimizle devam edecektir. Teşekkür ederiz." dedi.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.