Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması Tamer Karadağlı öğretmen

EYTSYDD Başkanı Özüpak Görüşmenin Detaylarını Anlattı

KamuMeb.net - Ankara EYT Derneği yöneticisi Ersin Kotan, "Belki bugün bir dönüm noktası olacak. Hayatımızıa yeni bir sayfa açılacak. EYT'nin 2o yıldır çektiği bu haksızlık, bu adaletsizlik, inşallah sizlerin desteğiyle son bulacak. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu sorunu çözeceğimize inanıyoruz. Yeter ki buna inanın. bizden dinleyin. Bu gerçeği bizden dinleyerek, adaletli karar vereceğinize ve bu haksızlığa son vereceğinize EYT ailesi olarak eminiz" dedi.

Mitingde konuşan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Hiçbir siyasi hareketin arka bahçesi değiliz. Yasayı görmeden mücadeleyi bırakmayacağız." dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, ‘’Bizim yasallığımızı,verdiğimiz hak mücadelesini tartışmaya açmak demokrasiye aykırıdır. Biz bu 20 yılda sadece kendi haklarımız için mücadele etmedik. Biz bu mücadelemizle insanlarımızın demokratik bir tavır gösterebileceğini televizyonlardan, gazetelerden ve sosyal medyadan dünyaya gösterdik. Bundan sonra da göstermeye kararlıyız.

Bizim sorunumuzu ya iktidar çözecek ya da iktidara talip olanlar çözecek. Bu nedenle bizim işimiz siyasetçilerle. Onlarla görüşmemiz de doğaldır, hatta zorunludur. Bu zorunluluğu kimse görmezden gelemez. Hiçbir siyasi hareketin arka bahçesi değiliz. Hak mücadelesi veriyoruz. İktidar olmak muktedir olmak demektir. İktidar olmak adil olmayı gerektirir. Yıllarca çalıştık. Bedelini fazlasıyla ödediğimiz emeklilik hakkımızı istiyoruz.

Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Çankaya Köşkü'nde bir görüşme yaptık. Bu görüşmede bütün mağduriyetlerimizi dile getirdik. İnanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanımız bu çalışmanın sonunu bizimle birlikte güzel noktalayacaktır. Ama biz o sonucun kanunlaşmadan mücadeleyi bırakmayacağımızı her yerde her ortamda dile getireceğiz. Sonuç istiyoruz. Davamızın sonunu Edirne'den Kars'a kadar omuz omuza getireceğiz." Dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gundi 5 yıl önce

https://twitter.com/zurafabak/status/1171711629718896640?s=19
Peki nedir???