Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili öğretmen okullarda şiddet

Her İlin EYT Twitter Adresi Olacak

KamuMeb.net - ''Hak verilmez, alınır düsturu'' ile hareket Eden EYT SYDD, tüm mücadelesini sürdürüyor. Bugüne kadar bazı şehirlerde toplantılar gerçekleştiren EYT SYDD, İstanbul'da 2 büyük miting düzenledi, imzalar topladı, partilerle görüştü. 

EYT SYDD kapsamını genişletecek ve pek çok ilde dernekler kuracak, temsilcilikler derneğe dönüşecek. EYT SYDD, illerde kurulması planlanan dernekler öncesi illere özel Twitter hesabı açmaya başladı. Bu durum emeklilikte yaşa takılanların sesinin daha gür çıkmasına ve duyulmasına neden olacak.

EYT SYDD İllerden Sorumlu Koordinatör Alper Özüpak, “Sosyal medyada daha hareketli olmak için şehirlerimizi de hareketlendiriyoruz. Etkileşimi artırmak, daha çok kişiye ulaşmak, sesimizi duyurmak, mücadelemize katmak amacındayız. Her şehre özel EYT SYDD adına Twitter adresi alıp bütün ülkeye EYT’nin ve hak mağduru arkadaşlarımızın sesi olmak için daha da kararlı olarak hareket edeceğiz” dedi. 

EYT-SYDD'nin açıklamasında, "EYTSYDD olarak; Federasyon olma kararımız doğrultusunda, her il temsilciliğimiz için ayrı bir twitter hesabı açılması uygun görülmüştür. Bu kapsamda her il temsilciliğimiz için sırasıyla ayrı bir twitter hesabı açmanın uygun olacağı düşünülmüştür." denildi.

EYT SYDD İllerden Sorumlu Koordinatör Alper Özüpak, "@EytSydDernegi Her alanda ses getirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı daha etkin kullanıp kaderdaşlarımızla beraber hakkımızı her alanda arayan ve ses getirecek her yerde var olmaya devam ediyoruz. Her il de kurumsal bir tweet adresimizle birbirimizi daha iyi takip edip EYT'nin sesi olmak için hep beraber illerdeki adresleri takibe alalım ve daha çok ses getirecek olan bu dayanışmaya bütün EYT'li dostlarımızın destek olması için buradan çağrıda bulunuyorum. Hadi il tweet adreslerini takip etmeye başlayın. Her il adresini dernekteki yetkili arkadaşlar açmaktadır. Dernek tarafından açılmayan adresler kesinlikle iptal ettirilecek ve iptal etmeyenler hakkında yasal işlemler yapılacaktır." Dedi.

EYT’nin şu anda aktif hale getirdiği (Diğer illerde de açılacak) Twitter adresleri şöyle: 

İSTANBUL : https://twitter.com/@istanbulEytSydD 
ANKARA : https://twitter.com/@AnkaraEytSydD 
İZMİR : https://twitter.com/@izmirEytSydD 
BURSA : https://twitter.com/@BursaEytSydD 
DENİZLİ : https://twitter.com/@DenizliEytSydD 
SAMSUN : https://twitter.com/@SamsunEytSydD 
AYDIN : https://twitter.com/@AydinEytSydD

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.