Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi Hazine ve Maliye Bakanlığı yüz tanıma sistemi

Her Türlü Soruya Cevabımız Var

KamuMeb.net - Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği'nin (BEYTD) açılış töreninin ardından EYT'lilere kısa bir açıklama yapan EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Sizlerden isteğimiz davanıza sahip çıkmanız derneğinize sahip çıkmanız. Her türlü provoke edilebilecek söylemlere karşı biz diyoruz ki 'Dimdik ayaktayız.' Her türlü soruya da cevabımız var. En açık haliyle en şeffaf haliyle mücadeleyi sürdürüyoruz. Bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Bu hak mücadelesi. Ne diyoruz? Sonuna, sonuç alana kadar bu davanın arkasındayız. Yılmak yok, pes etmek yok. Ama birlikte olduğumuz sürece bu davamız sürecek. İsteğimiz, arzumuz bu yönde olsun. Bilmeyenlere anlatalım. Farklı bilenlere yine bizler cevap verelim. Ama saygı sevgi çerçevesinde, hakaret etmeden... Bu en üst makamımızdaki yöneticilerimizden EYT'li olduğundan haberi olmayan arkadaşlarımıza kadar..." dedi.

Bursa EYT Derneği Başkan Yardımcısı Yasemin Karaer, ‘'Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir yasa kazanılmış hakların gasbını yapacak şekilde geçmişe yönelik uygulanamaz. Biz Sosyal Güvenlik Kurumu'na girdiğimizde yaş diye bir kavram yoktu. Gün ve prim vardı. Şimdi biz bu hakkımızı istiyoruz. Bu bizim yasal hakkımız. Biz hiçbir şey için yalvarmıyoruz. Yasal hakkımızı devletin bize vermesini talep ediyoruz'' dedi.  

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.