Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Nitelikli Personel 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu Milli Eğitim Bakanlığı

Her Zaman Her Yerde İlkemiz Şeffaflık ve Doğruluktur

KamuMeb.net - Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, ‘’Her zaman, her yerde ilkemiz şeffaflık ve doğruluktur. Amacımız DAVAMIZDIR. Şeffaflık ve doğruluk ilkemizden ödün vermedik, vermiyoruz. Dernek açılışlarımız, toplantılarımız ve çalışma hayatımın yoğunluğundan, hazırlama ve yayınlamaya fırsat bulamadığımız HAZİRAN, TEMMUZ, AĞUSTOS ve EYLÜL aylarına ait bilançolarımız hazırlanarak sunulmuştur. Ekim 2019 en kısa sürede yayınlanacaktır.'' dedi.

EYT SYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül BORAN ÖZÜPAK, “Her evde bir sosyal güvenlik yasası mağduriyetinin yaşandığını göstermek adına Işıklarımızı 10 dakika süreyle açma kapama etkinliğimizin sonuncu gününde; varız, birlikteyiz ve tüm Türkiye’deydik. Meclis’te, basındaydık. Her yerde gündemdeydik. Herkese yürekten teşekkür ediyoruz. 

Sevgili arkadaşlarım haklı davamızda mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin hocamızın hazırlayacağı rapor henüz tamamlanmadı, bununla ilgili tamamlanma sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceği bilgisini aldık, davamızın peşindeyiz. İletişim halinde olmaya hala devam ediyoruz. Biz, bu davanın sonucunu da sizlerle birlikte getireceğimizin inancını da sonuna kadar taşıyoruz. Bize, bu toplumsal sorunumuza, toplumsal çığlığımıza cevap verecek arkadaşlar yeter ki inancımıza kaybetmeyelim!

Mücadelemizi bırakmıyoruz. Haklılığımızı peşinde olalım, anamızın ak sütü kadar hakkımız olan hakkımızın peşindeyiz. Fazla bir şey istemiyoruz, sadaka istemiyoruz, bize kazanılmışımızı versinler. Emanet ettiğimiz birikimlerimizin karşılığını; insanca yaşanır bir maaşımızla da iade etsinler, başka amacımız yok teşekkür ediyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum görüşmek üzere hoşa kalın ” diye sözlerini sonlandırdı.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.