Öne Çıkanlar Maden Çalışanları Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU öğretmen Murat Kurum

Mansur Yavaş'tan EYT'liler İçin Adım

KamuMeb.net - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ''EYT‘liler 31.12.2019 tarihine kadar GSS ödemelerinden çıkarılan yasayla muaf tutulmuştur. Bu tarihten itibaren destek kesildiği takdirde, Mansur Yavaş’ın talimatıyla gerekli yardım belediye bütçesinden ayrılan ödenekle karşılanacaktır. EYT’liler başkentte mutlu yaşayacak.'' dedi.

Mansur Yavaş'ın kişisel twitter hesabında yer alan 31 Mart yerel seçimleri öncesindeki vaadinin 1. ve 6. maddesi "1- SGK sağlık yardımından faydalanamayan EYT'lilerin, hastane ve ilaç giderleri belediye tarafından karşılanacak. Başvuru işlemleri sırasında rehberlik hizmeti verilecek ve kişi başı 76,75 TL olan Genel Sağlık Sigorta Primleri belediye tarafından karşılanacak. 6 - Emeklilikte yaşa takılanlara, emeklilerin sahip olduğu indirimli ulaşım haklarını vereceğiz." şeklindeydı.

Ayrıca geçtiğimizgünlerde Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş, Mehri Duygu yaptığı açıklamada "Sayın @mansuryavas06 #EYT li olarak verdiğiniz destek ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz.Varsın gündemi istedikleri kadar değiştirmeye çalışsınlar,havuz medya ile sesimizi susturmaya çalışsınlar,milyonlarca #EYT li olarak UNUTMUYORUZ" ifadelerini kullanmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada da "Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @mansuryavas06'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular." denilmişti.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.