Öne Çıkanlar Maden Çalışanları Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Murat Kurum psikolog ataması

Onlar Yapmıyorsa Da Biz Yapacağız

KamuMeb.net - Türkiye'de seçmenin son derece sabırlı olduğunu belirten İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, yenilenen İstanbul seçimlerini hatırlatarak, "Türkiye'de seçmen son derece sabırlı. Esnaf, emekli, EYT'li herkes sabırlı. 3600 ek gösterge sözünden cayılmasına rağmen o devlet memurları sabırlı. Ama insanımızı sabretmediği bir tek şey var: Oyunun gasp edilmesi" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, "Bir taziye evinden geliyorum. Evin annesine sordum. Doğalgaz faturası 400-450 lira. Yakmıyorum, diyor. Elektrik gelmiş 83 lira, su gelmiş 34 lira. Ne kadar emekli maaşı alıyorsun dedim, bin 560 lira. İstanbul'daysa doğalgazı ikiyle çarpın. Bin 560 lira emekli maaşı alan kadını düşünün. Faturalardan sonra elinde kalan ancak 600 lira-800 lira. Pazar gitti, 50 liraya sebze alırken şimdi alamıyorum diyor. 200 liraya marketten çıkmak mümkün değil. Antalya'da bana sesimiz ol demişlerdi, İzmir'de sesimiz ol ve kurtar bizi. Ne yapmamı istiyorsunuz dedim, Meclis'te siz konuşmanızın içine koyun, arkadaşlarınız da önergeleriyle gündeme getirsin. Çünkü kimse bizim derdimizi konuşmuyor. Saray'daki beyefendi sizin konuşmalarınızı duyar dinler ki o bizi görmüyor duymuyor. Belki o zaman halimizi anlar. Yapmaya çalıştığımız şey budur. EYT'lileri Türkiye gündemine, sözlerinden cayanların yüzlerine ayna tutup Türkiye gündemine kamuoyuna mal eden partiyiz. Bu işin peşinde olmaya devam edeceğiz. Onlar yapmıyorsa da biz yapacağız." ifadelerini kullandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Emek mücadelenizde her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Sizlerin mücadelesi çok önemli. Siz eğer örgütlenmeseydiniz, sesinizi de kimse duymazdı. Biz bu mücadeleyi destekliyoruz çünkü alın terinin yanındayız. Alın teri en kutsal kavramlardan biridir. Sizler yıllar boyu döktüğünüz alın terinizin karşılığını alabilmenin mücadelesi içindesiniz. Bu mücadelenizde ben de her zaman siz EYT’lilerin yanında olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, EYT’lilerin durumu için “EYT’lileri nasıl sürekli gündemde tuttuysak gezip gördüğümüz yerlerde bize iletilen sorunları da gündemde tutacağız. Bunlardan biri gıda güvenliğidir. Kulağı sağır, gözü görmeyen ağaları bu konularda konuşmaya zorlayacağız ve göreceksiniz bunu başaracağız. EYT’lileri devamlı söyleyeceğiz. Arkadaşlarım bu konuların peşini hiç bırakmayacak, çünkü bunlar reel problemler.” dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.