Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları Fatma AFYONCU öğretmen Murat Kurum

Umudu Olmayanın Yarını Olmaz

KamuMeb.net - Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, “Bizler emeklilikte yaşa takılanlar olarak her zaman olduğu gibi kanunlar çerçevesinde yasal haklarımızı kullanarak 08.09.2019 tarihinde Ankara’da bir miting düzenleyeceğiz. Bizlerin amacı sadece ellerimizden alınan emeklilik haklarımızı geri alabilmek ve SGK kapsamında bizlere yaşatılan mağduriyetlere karşı mücadele etmektir. Bu meyanda, bizleri bir siyasi partinin arka bahçesi olarak görme düşüncesinin altında onların bu yaşanılan mağduriyetler ve ülke insanına yaşattıkları zulmün karşısında sığınacak bir liman arama düşüncesi yatmaktadır. Sevgili dostlar bizler hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık, yılmadık, haklarımızı almak için yine alanlara iniyoruz. Sizleri 08.09.2019 tarihinde sanatçı dostumuz Haluk LEVENT'in de katılıp destek olacağı BÜYÜK ANKARA MİTİNGİNE DAVET EDİYORUZ… Umudu olmayanın yarını olmaz. Bizler her daim UMUDU olanlardan olduk, olmaya devam edeceğiz... ANKARA 'DA BULUŞMAK ÜZERE…” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, "Bizleri bir siyasi partinin arka bahçesi olarak görme düşüncesinin altında sığınacak bir liman arama düşüncesi yatmaktadır. Bizlerin amacı sadece ellerimizden alınan emeklilik haklarımızı geri alabilmek ve SGK kapsamında bizlere yaşatılan mağduriyetlere karşı mücadelede etmektir. Sevgili dostlar bizler hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık, yılmadık, haklarımızı almak için yine alanlara iniyoruz. Sizleri 8 Eylül 2019 tarihinde sanatçı dostumuz Haluk Levent'in de katılıp destek olacağı büyük Ankara mitingine davet ediyoruz. Umudu olmayanın yarını olmaz. Bizler her daim umudur olanlardan olduk, olmaya devam edeceğiz. Ankara'da buluşmak üzere" dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, 8 Eylül 2019 Pazar günü saat 12.00'de Ankara Tandoğan'da Anadolu Meydanı'nda yapılacak büyük EYT mitinginin davetiyesini paylaştı ve "Görmeyen, duymayan kalmasın! Paylaşın" dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, "GÖRMEYEN DUYMAYAN KALMASIN!! PAYLAŞIN!! #EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR #ALINTERİNDENVAZGEÇMEYENLER. Haklı ve onurlu davamızla elimizden alınan EMEĞİMİZİN HAKLARINA, #KIDEMTAZMİNATIMADOKUNMA #ZORUNLUBESEHAYIR ile de elimizden alınmak istenen HAKLARIMIZA, İnsanca yaşanır bir maaş talebimizle TÜM EMEKÇİLERLE tek ses, tek yürek olarak sahip çıkacağız. 08 EYLÜL 2019 Saat 12.00 TANDOĞAN/ANKARA' da." dedi.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.