Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş

Özel Güvenlik Görevlilerine Tek Tip Elbise

KamuMeb.net - Özel Güvenlik Görevlilerinin sorunlarına ve haklarına dair zaman zaman çeşitli açıklamalar yapılmaktadır. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Özel güvenlik görevlilerimizin eğitimleri, çalışma koşulları ve daha kaliteli hizmet sunabilmeleri için yapmamız gereken ne varsa bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Özel güvenlik görevlilerinin hayatın birçok alanında görev aldığına işaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Özel güvenlik görevlilerimizin eğitimleri, çalışma koşulları ve daha kaliteli hizmet sunabilmeleri için yapmamız gereken ne varsa bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu arkadaşlarımız, işlerini ne kadar iyi yaparlarsa ülkenin huzurunu ve güvenliğini sağlama noktasındaki sorumluluğumuzu o kadar rahat ve iyi bir şekilde yerine getireceğimizin bilincindeyiz." diye konuştu.

Türkiye'de 320 bin özel güvenlik görevlisinin görev yaptığını söyleyen Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, özel güvenlik görevlilerine yönelik tek tip elbise konusunda çalışmalar olduğunu dile getirerek, "Yakın zamanda kamuda çalışan tüm özel güvenlik görevlileri tek tip elbise kapsamında olacak." dedi.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.