Öne Çıkanlar Maden Çalışanları Murat Kurum psikolog ataması Milli Eğitim Bakanlığı Mahmut Özer

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu

KamuMeb.net - Başvuruları 2-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak, geç başvuru tarihi 29-30 Mayıs 2018 olarak belirlenen 2018 EKPSS Kuraya ilkokul/ortaokul/ilköğretim/özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu veya bu okullardan yerleştirme işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabileceklerdir. 

Ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarından mezun olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar EKPSS'ye başvurabileceklerdir.

Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üst düzeyden EKPSS’ye başvurmak zorundadır.

Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesine sahip olanlar, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Eğitim Programı ile İş Okulu Eğitim Programı belgesine sahip
olanlar, ortaöğretim düzeyinde EKPSS'ye, “Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesi”ne sahip olanlar ise kuraya başvurabileceklerdir.

İnternet ile bireysel başvuru yapılabileceği gibi başvuru merkezlerine başvurarak da başvuru yapılabilir. EKPSS Sonuçları 17 Mayıs 2018 tarihinde açıklanacak.

2018 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ve Kura Başvuru Kılavuzu

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Betul 6 yıl önce

Benim eşimde ekpps için bugün başvuruya gittiğinde kura için basvurularin mayısta olduğu söylenmiş arasındaki farkı anlamadım ?ikisi de ekpps degilmi