Öne Çıkanlar Mahmut Özer Maden Çalışanları Fransızca Öğretmeni psikolog ataması Devredilen Taşınırların Kaydı

2018 EKPSS Branş Sıralamaları

KamuMeb.net - "Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” ile buna bağlı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasında yapılan “Protokol” hükümlerine göre ÖSYM tarafından hazırlanan , EKPSS, başvuru, sınavın uygulanması ve sınav sonuçlarının değerlendirilmesi adımlarından oluşan sınav sistemidir.

2018 EKPSS Sınavının yapılmasının üzerinden 6 ay geçti ve sonunda Branş Bazında Sıralamalar ÖSYM tarafından yayınlandı. 2018 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-EKPSS) katılan adaylar için sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmıştır. Adaylar, 31 Ekim 2018 tarihinde saat 15:30'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrendiler.

22 Nisan 2018 tarihli EKPSS'nin ardından binlerce atama bekleyen engelli memur adaylarının fikir edinmeleri için son yapılan EKPSS-2018/1 yerleştirme sonuçlarına göre oluşan en büyük ve en küçük puanları yayınladık.

EKPSS-2018/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans)
EKPSS-2018/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Ön lisans)
EKPSS-2018/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Ortaöğretim)

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.