Öne Çıkanlar Maden Çalışanları psikolog ataması Milli Eğitim Bakanlığı Murat Kurum Mahmut Özer

2018 EKPSS Tercih Tarihleri ve Kadro Sayıları

KamuMeb.net - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, engelli memur adaylarının aylardır dört gözle beklediği EKPSS Tercihleri ile ilgili önemli açıklamayı yaptı. Bakan Selçuk, 2504 engelli memur alımı yapılacağını belirtti.

Engelli memur adayları tercihlerini yapmaya 29 Kasım 2018 tarihinde başlayacak ve 7 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Tercih kılavuzu henüz yayınlanmadı.

Tercihler kapsamında ilköğretim düzeyinden 198, ortaöğretim düzeyinden 534, önlisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2.504 kadronun atama yapılmak üzere Devlet Personel Başkanlığı'na bildirildiği açıklandı. 

Tercih kılavuzu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'na gönderildi. Tercih işlemleri; adayların 2016-EKPSS veya 2018-EKPSS sonuçları ile 2016-Kura veya 2018-Kura kayıtlarına göre www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecek.

2018 EKPSS yerleştirme takvimi açıklandı mı? Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim düzeyi kadrolar için EKPSSP1 puanı, ön lisans düzeyi kadrolar için EKPSS P2 puanı, lisans düzeyi kadrolar için EKPSSP3 puanı ile tercihler kullanılacaktır. 

2018 EKPSS Kasım Atama Kontenjan Sayıları Devlet Personel Başkanlığının http://www.dpb.gov.tr/ internet adresinden öğrenilebilecek.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.