Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Sözleşmeli Sağlık Bakanlığı 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem

2018 Engelli Öğretmen Atama Kontenjanları

Kamuajans.com - Engelli öğreten atama başvuruları http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Form doldurularak yapılacak ve başvuru formunun çıktısı, istenen belgelerle birlikte il millî eğitim müdürlüklerine onaylattırılacaktır.

Kontenjan sayılarına baktığımızda en çok kontenjan Türk Dili ve Edebiyatı'na ayrılmış. Ardından 50 kontenjan ile Türkçe, 39 kontenjan ile Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, 20 kontenjan ile Felsefe, Rehberlik, Tarih bölümleri yer almış. Adalet 18, Almanca, 5, Arapça 1, Beden Eğitimi 4, Bilişim Teknolojileri, Biyoloji, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 15, Fizik, İ.H.L. Meslek Dersleri, İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Matematik 10, İngilizce 25, Kimya/Kimya Teknolojisi 17, Sınıf Öğretmenliği 40 kontenjan ayrılmış.

Arapça'ya, Gıda Teknolojisine, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetlerine, Harita-Tapu-Kadastro/Harita-Tapu-Kadastro Hukuka,  Harita-Tapu-Kadastro/Harita-Tapu-Kadastro Tekniğine, Hasta ve Yaşlı Hizmetlerine, Hayvan Sağlığı / Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı / Hayvan Yetiştiriciliğine, Plastik Teknolojisine, Psikolojiye, Radyo-Televizyona,  Sanat ve Tasarım/İç Mekan Dekorasyona, Seramik ve Cam Teknolojisine, Yaşayan Diller ve Lehçeler( Kürtçe - Zazaki) 1 kontenjan ayrılmış.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Anahtar Kelimeler:
Engelli öğretmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.