Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

2018 Yılı İçerisinde Atanacak Engelli Memur Sayısı

KamuMeb.net - İŞKUR'un 16 yıldır 380 bin engelliyi işe yerleştirmesine aracılık ettiğini dile getiren, bir istihdam paketi hazırlayıp hayata geçirdiklerini söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, daha fazla engelliyi istihdam etmek konusunda cesaretlendirici önemli adımların paketin içine koyduklarını dile getirdi.  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, ''2002'de kamuda istihdam edilen engelli sayımız 5 binlerde iken bugün 10 kat daha artırmış durumdayız ve 55 bin rakamına geldik." dedi.

Güzel bir başlangıç yapıpı 'kontenjan sayılarını daha da artırmak için gayretimizi ortaya koyacağız' şeklinde söz verdiklerini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, bununla ilgili Bakanlar Kurulu'nda bir sunum yaparak üzerine 5 bin kadro ihdası ile ilgili 2018 yılında kararı çıkardıklarını geçen ay Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile 2 bin 500 engelli memurun atamasını yaptıklarını ifade etti ve ‘’İnşallah yılın son 3 ayında yine bir 2 bin 500 engelli atamamızı gerçekleştireceğiz." Diye ekledi.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.