Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı evde eğitim sağlık istasyonu emeklilikte yaşa takılanlar BİM 23 Nisan 2024 Aktüel Ürünler

Binali Yıldırım'dan 'Af İstiyoruz' Diyen Vatandaşa Yanıt

KamuMeb.net - AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında gittiği Silivri'de bir vatandaşın "Af istiyrouz" sözlerine yanıt verdi. Orhan Özgür isimli bir vatandaş, "Af istiyoruz başkanım" şeklinde AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'a seslenince, AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, vatandaşın yanına giderek, "MHP'nin verdiği af teklifi üzerinde çalışılıyor tek tek. Kamu vicdanını nasıl rahatsız olmaz onun ortaya çıkması lazım. Acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olur" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Türkiye'de bir af meselesinin olmadığını, MHP'nin teklifinin de af değil infaz sürelerine yönelik bir çalışma olduğunu bildirmiş "Cumhurbaşkanımızın da bu konuda ortaya koyduğu tutum çok açık. Toplumda bu konuda rahatsızlık duyulacak, adalet duygusunu rencide edecek hiçbir adımı atamayız. Birçok şey eksik olabilir ama eksik olmayacak tek şey adalettir. Adalet hepimizin temel yaklaşımıdır" şeklinde konuşmuştu.

Af ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada Bakan Gül, “Toplumu rahatsız edecek bir af çıkmayacak, infazla ilgili düzenleme yapılabilir” demişti.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikret solak 5 yıl önce

Ben ak partililer olaraktan sizden af istiyorum iki olumda uyuşturucu satiyordiye ceza evinde ama resim yok para yok bir içim dahi çıkmaz ikisinden bu nasıl satıcılar bilmiyorum 15 se 6 ay 15 gün ca