Öne Çıkanlar öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Maden Çalışanları Murat Kurum

27 Bin Personel Alımı ve 8 Bin Bekçi Alımı Açıklaması

KamuMeb.net - Jandarma Genel Komutanlığı 2018 Yılı Emniyet ve Asayi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma'nın 2017'de 102 bin 763 olan personel sayısının 2018'de yüzde 22 artırıldığını, 2017'de yüzde 58 olan profesyonelleşme oranının 2018'de yüzde 64'e çıkarılmış olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu alımlar sayesinde 2017'de 53 yeni jandarma komando taburu, 2018'de 17 yeni komando taburu, 9 jandarma komando bölüğü, 4 cezaevi koruma taburu, bir ilçe jandarma ve 18 karakol komutanlığı kurulduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,"Hayrat'a da bekçiyi vereceğiz inşallah. Tayyip Erdoğan diyor ki 'Benim vatandaşım uyurken kulağında bekçinin düdüğünü duyacak, rahat uyuyacak. Ankara'da hırsızlık günde 31 kişiden 10 kişiye düştü. İstanbul'da 78'den 57'ye düştü. Şimdi dün başladılar, yeminleri bitti, 10 bin 200 bekçi başlayacak. Mart başında 8 bin bekçi daha alacağız. Şimdi polis de alıyoruz. Hiç merak etmeyin, FETÖ'nün Türkiye'ye getirmek istediği durumdan Türkiye'yi alimallah sizin iradenizle desteğinizle çıkarttık, çıkarmaya da devam edeceğiz. Önümüzde o 4,5 yılda daha güçlü adımlar atabilmemizi temin edebilmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var." dedi.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.