Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

80 Sözleşmeli Avukat Alınacak

KamuMeb.net - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"ın ek 2 nci maddesinin (c) bendi ve ek 5 inci maddesine göre, 80 adet Avukat Pozisyonu için Bakanlık Merkez binada yapılacak sözlü sınav ile sözleşmeli personel alınacaktır.

 Hukuk Fakültesinden mezun olan ve Avukatlık ruhsatına sahip olan 65 yaşını bitirmemiş adaylar başvuru yapabilir. Başvurular 4-12 Şubat 2019 tarihleri arasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın web sayfasında (www.ailevecalisma.gov.tr) yer alan sözleşmeli personel alım sınavı başvuru ekranından elektronik ortamda yapılacaktır.

Başvuru formu başvuru süresinin bitiminden önce Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Emek Mah. 17. Cad. No:13 Kat :2 Emek/ANKARA adresine şahsen, herhangi bir yakını aracılığıyla veya posta ile ulaştırılacaktır. 

İstenen belgeler, başvuruların değerlendirilmesi, sonuçların duyurulması, sınavın şekli, konusu, tarihi, yeri ve sonuçlarının ilanı ile diğer hususlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sitesi (www.ailevecalisma.gov.tr) ve Devlet Personel Başkanlığı internet sitesi (www.dpb.gov.tr ) adresinde 04.02.2019 tarihinden itibaren yayınlanacaktır.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.