Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

İŞKUR 340 Personel Alacak

KamuMeb.net - Personel alımları, Normal, Engelli, Terör ile Mücadelede Yaralanan ve Eski Hükümlü statülerinde yapılacak. Şereflikoçhisar Ovası Sulama Birliği, Ayvacık Belediye Başkanlığı, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü, Menemen Belediyesi Başkanlığı, BOTAŞ Boru Hatları, Isparta Emniyet Müdürlüğü, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi, Karakapı Belediyesi, Silifke Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Keşan Belediye Başkanlığı, Van Emniyet Müdürlüğü, TROAS Bölge Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği'ne personel alınacak.

Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

Başvuru yapacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olması, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, yapılacak güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç alabilmesi, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması, en az okuryazar ve en az ilköğretim, ön lisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir.

Başvuru Süreci ve Tarihi Nedir?

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirler. Söz konusu ilanlar 13 Mart 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup en geç 5 gün içerisinde yani 18 Mart 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek İşyeri Türünü Kamu seçip ilgili ilanlara ulaşabilirler.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.