Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel öğretmen

3600 Ek Gösterge İçin Tarih Verildi

KamuMeb.net - 3600 Ek Gösterge herkes tarafından merak ve heyecanla bekleniyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ilk 100 günlük eylem planında yer almayan 3600 ek gösterge düzenlemesinin ikinci 100 günlük eylem planına aldığını ve çalışmalara hız verildiğini açıklamıştı. 

Buna göre 3600 ek gösterge düzenlemesi yerel seçimlerden önce yürürlüğe girecek.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında polislerin mesai ücretlerini ve izinlerini kullanmadıkları zaman izin ücretlerini alamadıklarını belirtti. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "3 bin 600 ek gösterge beklentileri de yıllardır yerine getirilmiyor. Emniyet güçlerimiz şehit olmaktan çok emekli olmaktan korkar hale geldiler. Emniyet mensuplarının, öğretmenlerin, sağlık personelinin, din görevlilerinin, kamu avukatlarının ek göstergeyle ilgili beklentileri var. Bu konularla ilgili kanun tekliflerimizi verdik" demişti.

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili beklentinin olduğunu da söyleyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Tüm bu konularla ilgili gerek parti, gerek milletvekili olarak çalışmalarımızı yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.