Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

Tarım ve Orman Bakanlığı Personelleri Dikkat!

KamuMeb.net - ''Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavları açılmayan, OGM ve TİGEM başta olmak üzere, Bakanlığımız bağlı kuruluşlarında bu sınavların 2019 yılı içinde açılması için gerekli çalışmaları yapacağız'' diyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''bakanlığımız ve Bağlı Kuruluşlarında personel planlaması yaparak, ihtiyaç duyulan tüm branşlarda ilave personel alımını 2019 yılında gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunun ek 2 sayılı cetveline, teknisyen ve teknikerlerin ilave edilmesi için gerekli çalışmaları başlatacağız. Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarına uygulanan zorunlu tayin işlemlerinin oluşturduğu mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli mevzuat düzenlemelerini en kısa zamanda yapacağız.'' dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, "Toç Bir-Sen ile istişarelerde bulunuyor, görüş ve önerileri üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Bakanlığımız ve bağlı kuruluşlarında daha hızlı ve nitelikli hizmet sunmak için personel planlaması yaparak, ihtiyaç duyulan tüm branşlarda ilave personel alımını 2019'da gerçekleştireceğiz. Son yıllarda görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları açılmayan, Orman Genel Müdürlüğü ve Tarım İşleri Genel Müdürlüğü başta olmak üzere Bakanlığımız bağlı kuruluşlarında bu sınavların 2019'da açılması için gerekli çalışmaları yapacağız. Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'nun Ek 2 sayılı cetveline, teknisyen ve teknikerlerin ilave edilmesi için gerekli çalışmaları başlatacağız." şeklinde konuştu.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.