Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş

Ücret Artışları Açıklaması

KamuMeb.net - Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz-Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay. ''Bu ülkede 1 milyona yakın insan taşeron olarak çalışırken bugün kadrosuna kavuşmuş çok sayıda üyemiz ve çalışanımız var." dedi.

Sendikalarının, 696 sayılı yasayla belirlenen ücret artışlarının dışında enflasyon farkını gündeme getirdiğini ve konunun sürekli takipçisi olduklarını vurgulayan Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz-Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, ‘’özellikle belediyelerde, belediye başkanlarımız kendi çalıştırdığı kadrolu ve taşerondan kadroya geçen personele, farklı ücret uygulamalarını gündeme getirdi.

Birçok belediyede de bu konuyu aşmış vaziyetteyiz. İnşallah, yerel seçimlerin ardından diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da belediyelerde yapılan telafi ücret oranlarında bir artış bekliyoruz. Bundan da ümitliyiz.

Çalışanlarımız nerede duruyorsa biz de oradayız. Türkiye'nin birliğe, beraberliğe ve bütünlüğe ihtiyacı var. Ülkenin içerisinde bulunduğu huzurlu ortamın bozulmasına fırsat verilmemesi adına biz, şehir şehir dolaşarak üyelerimizle toplantılar yapıyoruz. Toplantılarda da ülkenin birliği içinde mutlaka sandığa gitmelerini ve tercihlerini yapmalarını tavsiye ediyoruz." Dedi.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.