Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş

86. DHY Kurası İlanı

KamuMeb.net - Mazeret (Eş ve Sağlık) Kurası Ön Başvuru Formları ve belgelerinin son geliş tarihi 2 Nisan 2019 tarihi saat 18.00'a kadardır. Ön Başvuru durumları kabul edilenlere ait münhal yerler ve Genel Kuraya ait münhal yerler 17 Nisan 2019 tarihinde ilan edilecek.

PBS üzerinden tüm adaylar için tercih başvuruları 17-22 Nisan 2019 tarihleri arasında saat 18.00'a kadar yapılacak. Tüm adayların tercih başvuru evraklarının son geliş tarihi 26 Nisan 2019 saat 18.00 olarak belirlenmiştir.

Kuralar 30 Nisan 2019 tarihinde çekilecek olup kura yeri ve saati www.yhgm.saglik.gov.tr adresinden ilan edilecek. Yurt içinde veya yurt dışında öğrenimlerini tamamlayarak tabip, uzman tabip ve yan dal uzmanlık eğitimini tamamlayanlardan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesinde (www.yhgm.saglik.gov.tr) ismi ilan edilenler için ilan edilen takvim çerçevesinde noter huzurunda bilgisayar ortamında kura ile yerleştirme işlemleri yapılacaktır.

DHY atamaları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre yapılacak olup Devlet Hizmet Yükümlüsü olanların göreve başlamalarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 62 ve 63 üncü madde hükümleri dikkate alınacaktır.

DUYURU

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.