Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Nitelikli Personel A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu öğretmen

Kurulan Fakülteler Kapatılan Yüksekokullar (1 Mayıs 2021)

2809 Sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu'nun ek 30'uncu maddesi gereğince bazı fakültelerin kurulmasına bazı yüksekokulların da kapatılmasına karar verilmiştir.

Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul Galata Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi, Muş Alparslan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi kuruldu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatıldı.

Anahtar Kelimeler:
FakülteYüksekokul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.