Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması öğretmen Adalet Bakanlığı

Kurulan ve Kapatılan Fakülteler (3 Temmuz 2021)

Ekli I sayılı listede belirtilen fakülte ve enstitülerin kurulması ile ekli II sayılı listede belirtilen fakülte ve enstitülerin kapatılmasına, 2809 sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu'nun ek 30'uncu maddesi gereğince karar verilmiştir.

2/7/2021 TARİHLİ VE 4221 SAYILI CUMHURBAŞKANI KARARININ EKİ

(I) SAYILI LİSTE

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimleri Fakültesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ve İzmir Tınaztepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kuruldu.

(II) SAYILI LİSTE

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile İzmir Tunaztepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü kapatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.