Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Daimi Engelli İşçi akademik yükseltme ve atama ölçütleri Harika Ötesi iki Ayrı Lezzet Doçentlik Belgeleri

Program Eşdeğerlikleri Konulu Resmi Yazı

Genel Sekreter Başkan a. Süleyman Necati Akçeşme imzalı resmi yazıda ''Yükseköğretim kurumlarımızda yer alan lisans programlarının hangi lisans programları ile eşdeğer olduğu Kurulumuz resmi web sayfasının aşağıda yer alan link adresinde güncellenerek yayınlanmakta olup 11 Aralık 2021 tarihli ve E-75850160-102.01.01-91212 sayılı yazımız ile söz konusu link adresinde yer alan eşdeğerlik tablosunda güncelleme yapılmıştır. Kamudaki bürokratik iş ve işlemler ile adayların bireysel eşdeğerlik yazısı taleplerinin azaltılması adına yayımlanan tablo kurumlar tarafından kullanılabilmektedir.'' denilmiştir.

PROGRAM EŞDEĞERLİKLERİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.