Öne Çıkanlar Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri 4B statüsü Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği KYK 464 Personel Alım İlanı

Yeni Fakülte ve Enstitü Kurulması, Kapatılması ve Adının Değiştirilmesi Kararı (6 Şubat 2021)

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Aksaray Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, İstanbul Atlas Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İskenderun Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Selçuk Üniversitesi Selçuklu Araştırmaları Enstitüsü, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi, Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Yozgat Bozok Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü kuruldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü; İstanbul Atlas Üniversitesi'nin Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü; İskenderun Teknik Üniversitesi'nin Bilişim Enstitüsü, Çevre ve Deniz Bilimleri Enstitüsü, Demir-Çelik Enstitüsü, Enerji Enstitüsü, Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Taşımacılık ve Lojistik Enstitüsü; Kadir Has Üniversitesi'nin İşletme Fakültesi; Yalova Üniversitesi'nin Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü; Yozgat Bozok Üniversitesi'nin Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü kapatıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Turizm Fakültesi ismini aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi ismini aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ismini aldı. Kocaeli Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Ziraat Fakültesi ismini aldı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ismini aldı.

Bazı Fakülte, Enstitü ve Yüksekokulların Kurulması ve Kapatılması ile Bazı Fakültelerin Adlarının Değiştirilmesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne Bağlı Olarak Suriye’de (Çobanbey/Halep) Çobanbey Tıp Fakültesi ile Çobanbey Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kurulması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3519) 06 Şubat 2021 Tarihli ve 31387 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Ankara Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ankara Bilim Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Bölge Çalışmaları Enstitüsü, Avrasya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Boğaziçi Üniversitesi İletişim Fakültesi, Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Kastamonu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Samsun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi, Trabzon Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu kuruldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nim Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu; Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nin Batı Dünyası Araştırmaları Enstitüsü, Doğu ve Afrika Araştırmaları Enstitüsü, Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü; Avrasya Üniversitesi'nin Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü; Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu; Kastamonu Üniversitesi'nin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü kapatıldı.

Adıyaman Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Ziraat Fakültesi ismini aldı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi ismini aldı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mühendislik Fakültesi ismini aldı. Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ismini aldı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak Suriye'de (Çobanbey/Halep) Çobanbey Tıp Fakültesi ile Çobanbey Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulmasına karar verildi.

Anahtar Kelimeler:
EnstitüFakülteYüksekokul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.