Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Sözleşmeli Sağlık Bakanlığı 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem

YÖK'den Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazısı

Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er imzalı resmi yazıda ''Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca 2022 yılı için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapılması talebi hakkındaki yazınız incelenmiştir.

Kurulumuz Başkanlığınca 2022 yılı için görevde yükselme ve unvan değişikliği merkezi yazılı sınavı yapılması planlanmamaktadır.

Bilgilerini ve söz konusu yönetmeliğin 12'nci maddesinin birinci fıkrası uyarınca, yazılı sınavı Üniversitenizce yapılması veya yükseköğretim kurumlarından birine yaptırılması hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.