Öne Çıkanlar Dijital Beceriler MHRS Randevusu Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği Devredilen Taşınırların Kaydı ŞOK 12 Nisan 2024 Aktüel Ürünler

YÖK'ten Uzaktan Öğretimle Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Derslerinin Verilmesi Yazısı

Genel Sekreter Başkan a. Süleyman Necati Akçeşme imzalı resmi yazıda ''Marmara Üniversitesi Rektörlüğü'nün 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programında Derslerin en fazla %40'ının uzaktan öğretim (çevrimiçi) yönetimi ile verilmesi hakkında teklifi 13.10.2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısı'nda incelenmiş olup pandemi koşulları ile sınırlı olmak kaydıyla üniversite senatolarının uygun görmesi halinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı derslerinin en fazla %40'ının (özel öğretim yöntemleri ve öğretmenlik uygulaması gibi uygulamalı dersler hariç) mevcut mevzuat çerçevesinde uzaktan öğretim yolu ile verilmesi uygun görülmüştür.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.