KamuMeb

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Norm Kadro Güncelleme Takvimi

EĞİTİM PERSONELİ

KamuMeb.net - 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Norm Kadro Güncelleme Takvimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan bir duyuru ile belirlenmiş oldu.

KamuMeb.net - Yapılan duyuruda ''Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarının alanlar bazında öğretmen ve yöneticilerinin 2018-2019 eğitim öğretim yıl norm kadro güncelleme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Eğitim Kurum Müdürlüklerine Veri Girişi 15-17 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin Veri Girişi Kontrolleri 18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin Veri Girişi Kontrolleri 22-26 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak. Bakanlıkça Kontrol ve Onaylama 27 Ekim - 9 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak.'' denilmiştir.

Norm kadro, kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerin yürütümü için ihtiyaç duydukları personelin nitelik, sayı, sahip olacağı unvan ve derece olarak tespit edilmesi ve standart hale getirilmesidir.

Bulundukları okul ve kurumlarda hizmet puanı az olanlar fazla konumdaki öğretmen olarak belirlenerek bu okul ve kurumlarda norm kadro fazlası olarak bırakılırlar. Bu konumdaki öğretmenlerden istekli olanlar il içinde veya il dışındaki okul ve kurumların açık bulunan öğretmen norm kadrolarına yer değiştirme suretiyle atanabilirler. 

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.