KamuMeb

EBA'yı En Fazla Kullanan İlk 10 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sıralamaları Paylaştı..

EĞİTİM PERSONELİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1 Mayıs 2020 tarihi başlayarak EBA kullanımında en başarılı ilk 10 il milli eğitim müdürlüğü sıralaması paylaşıldı.

EBA'yı en fazla kullanan ilk 10 il milli eğitim müdürlüğü belirli oldu. Uzaktan eğitime 31 Mayıs tarihine değin devam diyen Milli Eğitim Bakanlığı bu süreçte eğitim camiası aracılığıyla etkin olarak kullanılan eba platformunu kullanım sırasına bakılırsa en etkin kullanan il sıralamasını 1 Mayıs başlayarak yeniden paylaştı. İşte yeni sıralama..Sıralamada ilk sırayı Muğla aldı. Muğla'yı aralıklarla Kırıkkale, Yalova, Mersin vede İstanbul takip etti.

EBA Ortalama Kullanım Süresine Göre ise İlk 10 İl:

İl Milli Eğitim Müdürlükleri (MEB)de bu çalışmalar boyutunda okul yöneticileri, öğretmenler vede öğrencilerine seri bir şekilde ulaşmış, bilgilendirmelere gidilmiş ve kullanım oranlarını sürekli izleyerek, hem öğretmenlerinin hem de öğrencilerinin EBA’yı etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamıştır. Moral ve motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak için teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak öğrencilere evlerinde ulaşmaya çalışan İl Milli Eğitim Müdürlükleri, EBA kullanımında da onlara devamlı geri dönüş sağlamış, uzaktan eğitim fırsatlarından yararlandırmaya çalışmaktadır. Öğrencisi, öğretmeni vede çalışanı ile tekrar okullarda buluşuncaya kadar Bakanlığın Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’ndan ve müdürlüğün uzaktan eğitim programlarından faydalanmaya devam edin şeklinde davet etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.