KamuMeb

MEB Yönetici Atama Takviminde Değişiklik Yapılsın!

EĞİTİM PERSONELİ

2020'de umutlarla sınava giren bir çok yönetici adayı öğretmenin beklentisi; mülakatların yaşanan olağanüstü şartlardan dolayı kaldırılması veya takvimdeki başvuru tarihlerinin bu mağduriyeti giderici şekilde düzenlenmesidir.

Milli Eğitim Bakanlığınca yeni açıklanan il dışı nakil tarihlerinden dolayı il dışı isteyecek öğretmenler yöneticilik başvuru takvimini kaçırmış oluyor . Oysa geçen sene takvim buna uygundu ve il dışı nakil engel olmadı. Sitemize ulaşan öğretmenler yönetici atama takviminin, il dışı nakil yapanlarından başvurabileceği şekilde düzenlenmesini istiyor.

“Yönetici Atama Takviminde Değişiklik Beklentisi”

İl dışı nakil düşünen yönetici adayı öğretmenler,güncellenen il dışı nakil takvimi sonrasında başvuru takvimi engeline takılıyor . Oysa geçen sene il dışı takvimi ile uyumlu olan yönetici atama takviminden dolayı böyle bir mağduriyet yaşanmamıştı. Bu sene de aynı umutlarla sınava giren bir çok yönetici adayı öğretmenin beklentisi; mülakatların yaşanan olağanüstü şartlardan dolayı kaldırılması veya takvimdeki başvuru tarihlerinin bu mağduriyeti giderici şekilde düzenlenmesidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.