KamuMeb

TCCB Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Toplanıyor

EĞİTİM PERSONELİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve TCCB Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu tarafından önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık öğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında ivedi rapor hazırlamaları için verdiği talimat üzerine, 4 Ağustos Salı günü toplanacak.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımız dün çeşitli uzmanları arayarak Psikoloji eğitiminin sorunları hakkında bilgi aldı ve açıköğretim konusu dahil olmak üzere Psikoloji eğitimi hakkında ivedi bir rapor hazırlamaları için Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu’na talimat verdi." dedi.

TCCB Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Kurulumuz, Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine psikoloji eğitimi hakkında rapor hazırlama çalışmalarına başlamış olup konuyu görüşmek üzere 4 Ağustos Salı günü toplanacaktır." denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.