KamuMeb

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Ek Ödeme Açıklaması

EMEKLİ - SGK

KamuMeb.net - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ek ödeme için çalışma yapıldığı müjdesini verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

KamuMeb.net - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bununla ilgili bir çalışma var. Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade ettiler. Özellikle seçim sonrası sonuçlandırmak üzere bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. Bugüne kadar ek ödeme yani performans dediğimiz sistem, bir dönem hasta yoğunluğunun daha çok olduğu ve geçmişte o ihtiyaca yönelik yapılan bir düzenlemeydi. Yeni dönemde biz daha çok riskli, nöbeti olan, özellikli hizmetlerde ek ödemenin daha fazla olduğu ve özellikle de hasta memnuniyetini mutlak hedefleyen bir performans sistemi üzerinde çalışıyoruz. Önümüzdeki aylar bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi vermiş olacağız.'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusuna dair ‘’şu an için bunun çıkması mümkün değil. Hele hele seçime 10 gün kala böyle popülist bir politika da uygulanmaz. Ama seçim sonuçları belirlenir, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kalıcı istikrar sağlayıcı güçle yoluna devam ederse bu konuyu da çözmesi için tavsiyelerde bulunulabilinir." dedi.

Emeklilikte yaşa takılanlar sosyal medya gruplarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talebinde bulunduklarını fakat randvu talebinin kabul edilmediğini belirtiyorlar.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Yorumlar (1)

Şeref 5 Yıl Önce

Geçmiş olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.