KamuMeb

Yeni Hizmete Açılacak Ceza İnfaz Kurumlarına Personel Planlaması

EMNİYET PERSONELİ

KamuMeb.net - CTE'den yapılan duyuruda personel ihtiyacının karşılanması amacıyla yeni hizmete açılması planlanan kurumlara personel alımı yapılması planlanmaktadır.

KamuMeb.net - Yeni hizmete açılması planlanan İskilip (Çorum) Açık, İslahiye (Gaziantep) T Tipi Kapalı ve Açık, Türkoğlu (Kahramanmaraş) 2 Nolu L Tipi Kapalı ile Yalvaç (Isparta) T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumlarının ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan bakanlık ve komisyon atamalı personelin (kurum birinci müdürleri ile denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcıları hariç olmak üzere) komisyonlar arası naklen atanmaları/yerleştirilmeleri planlanmaktadır.

Başvurular 12-18 Ekim 2018 tarihleri arasında Norm ve Atama Sistemi (NAS) üzerinden gönderilecektir.

Sözleşmeli ve kadrolu personelin 1 yıllık hizmet süresini doldurmuş olması gerekmektedir. Hizmet gereği atananlardan talepte bulunacakların 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle atandığı yerde göreve başladığı tarihten itibaren en az üç yıl görev yapmış olmaları gerekmektedir.

Son görev yerindeki eylemi ile ilgili olarak, son iki yıl içerisinde uyarma veya kınama dışında herhangi bir disiplin cezası almamış olmak gerekmektedir. Henüz hizmete açılmayan ceza infaz kurumlarına atamaları/yerleştirmeleri yapılan personelin ayrılışları söz konusu kurumların faaliyete geçtikleri tarihte yapılacaktır.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.