KamuMeb

''Gökyüzü Umutlarım Var'' Kitabı Raflardaki Yerini Aldı

GÜNCEL

''Gökyüzü Umutlarım Var'' kitabı okuyucuları ile buluştu. Edebiyat-Şiir türündeki kitap 112 sayfa olarak yer almaktadır. Kitabın yazarı ise Ezgi Erce.

Sivaslı ve 1992 doğumlu olan Ezgi Erce, ortaokulu bitirdikten sonra büyük bir hırs ve özveri ile Açık Öğretim Lisesi'ni bitirdi. Hala eğitimine devam etmekte olan Ezgi Erce, öğrenmeyi ve kendini geliştirmeyi seven biri olduğunu söylüyor. 

Kendisini ''Umudu bitmeyenim, yeniden başlayarak bazen de yeni başlangıçlar içerisindeyim, hayallerimin peşindeyim'' sözleriyle tanıtan Ezgi Erce, en büyük hayalinin yazar olmak olduğunu belirtiyor ve ''hayalde kalmasın dedik.'' diyor.

EZGİ ERCE'DEN OKUYUCULARINA MESAJ

Şiir bir yolculuktur. Sözler biter sanırsınız yanılıyorsunuz. Kayboldu dersiniz kelimeler oysa ki sis dalgası gibi oradadır. Ansızın belirir kaldır başını kim bilir belki umutların sonsuz maviliklere yazılır emanetsin sonsuzluğa. Herkesin bir umudu hayaller vardır..

O zaman diyelim mi hep beraber ''Gökyüzü Umutlarım Var'' ilk şiir kitabımızı siz değerli okuyucularımıza hitap etmeliyiz. Bu yolculukta beni yanlız bırakmayan tüm okurlarımıza teşekkürler ederim..

''GÖKYÜZÜ UMUTLARIM VAR'' KİTABINDAN BİR KESİT

Denizin dibi derin

Hayallerde insana hep derin

Sen denizi gören başka denizlerde

Karaya vardın mı tutunamazsın

Hayallerin bambaşkadır

Yaşamak hayallerse

Yaşatalım hayalleri

Hayat bulsun başka hayaller

Yeniden hayal kuralım

Hayaller deniz kadar berrak

Gökyüzünde hep yeniden açan

Maviliklerle dolsun

Koşun hayallere

Ezgi Erce'nin ''Gökyüzü Umutlarım Var'' isimli ilk kitabını temin etmek isteyenler Kanguru Yayın Evi'nin internet sitesinden ya da telefon numarasını arayarak sipariş verebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.