KamuMeb

İşkur 42 İlde Büro Memuru Alımı Yapacağını Duyurdu

İLANLAR

İşkur'dan dün 13 Haziran'da kendi inernet saysası üzerinden yeni bir duyuru paylaştı. Yapılan duyuruda, 42 ilde alınacak personelin açıklamasının müjdesini sizlerle haberimizde paylaşacağız.

İşkur'dan dün 13 Haziran'da kendi inernet saysası üzerinden yeni bir duyuru paylaştı. Yapılan duyuruda, 42 ilde alınacak personelin açıklamasının müjdesini sizlerle haberimizde paylaşacağız. 
İstihdamın karşılanması adına, işkur Türkiye genelinde farkĺı kurum ve kuruluşların personel alımıyla ilgili belli şartlarla alacağı personel duyurularına yenisini ekledi. İşkur EKPSS ve KPSS şartı olan ve olmayan adaylarında faydalandığı portaldaki gelişmelerle hem işverenlerin hemde iş arayanların ışkur’dan gelecek yeni duyurularla ilgili haberleri sayfamızda sizleri bilgilendirmek adına paylaşmaya devam ediyoruz.İşkur kendi internet sayfası üzerinden yaptığı duyurunun içeriğini sizler için hazırladık.Duyuruda 42 ilde istihdam edilmek üzere alınacak personelin ,en az ilköğretim mezunu şartı olacağı ,lise, önlisans ve lisans eğitimini tamamlayan adaylar arasından, 230 büro memuru alacağını belirtti.İşkur yeni ilanlar katagorisinde duyurduğu iş ilanın başvurularıda yine işkurun kendi internet sayfası üzerinden yapılacağını belirtti.Yayınlanan duyuruda Türkiyenin 42 ilinde istihdam edilmek üzere alınacak personelin ,büro memurluğu,kamu ve özel kurumlara yerlestirileceğini de açıklamalarına ekledi.Işkurun yeni ilanlar katagorisinde duyurduğu her ilin personel alımı ile ilgili başvuru şartları ve son başvuru tarihi ile ilgili bilgiler verdi.Ayrıca yapılan duyuruda ,büro memurluğu, kamu ve özel kurumlarda çalışacak personelin başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere büro memurluğunda istihdam etmek üzere hangi illerde olduğuda belirtildi.Sayfada bbelirtilenüro memurluğuna alınacak Türkiye genelindeki iller ise şu şekilde:
İstanbul, Manisa, Tekirdağ, Ağrı, İzmir, Amasya, Kocaeli, Ankara, Balıkesir, Bursa, Karaman, Aydın, Erzurum, Sinop, Edirne, Denizli, Adana, Samsun, Kırşehir, Elazığ, Mersin, Giresun, Yozgat, Malatya, Uşak, Trabzon, Kırşehir, Erzincan, Artvin, Aksaray, Gaziantep, Sakarya, Diyarbakır, Sivas, Kırıkkale, Yalova, Tokat, Muğla, Afyonkarahisar, Çanakkale, Kahramanmaraş ve Konya olmak üzere 42 ilde büro memuru olarak istihdam edilecek.Başvurular yarın itibariyle 15 Haziran’da başlıyor.Işkurun kendi internet sayfasında 135 adet ilan bulunuyor.Internet sayfasındaki yeni is ilanları 9 sayfada görüntülenmektedir.Basvuruda bulunacak adayların, işkur internet sayfasına girerek , Türkiye genelindeki büro memurluğu için aranan şartlara uygunluklarını ve başvuru tarihlerileriyle birlikte son başvuru tarihlerinede ulaşabileceklerdir.Yeni duyurular geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar (2)

NAZLI 4 Yıl Önce

16.07.1986 lise mezunuyum .Bu iskurdaki acılan kurslardan yada iş alımları için başvuru yapmak istiyorum. Gerçekten ise çok ihtiyacım var. Eşimden ayrildim .Işe çok ihtiyacım var.

Emine 4 Yıl Önce

01.16.1996 önlisans büro yönetimi sekreterlik mezunuyum.Is kur hakkında iş alımları hakkında başvuru yapmak istiyorum.ise ihtiyacım var.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.