KamuMeb

Bazı Kadrolarda Düzenleme

KAMU PERSONELİ

KamuMeb.net - Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nda bulunan kadroların dolu ve boş kadrosu yayınlandı.

Kamueb.net - Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait kadrolarda düzenleme yapılması hakkındaki kararın yürürlüğe konulması; 190 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7'nci ve 9'uncu maddelerine göre Bakanlar Kurulunca 19 Şubat 2018 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Dolu Kadro Değişikliği tablosunda Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Taşra teşkilatı 3 cetvelde toplamda 132 İş ve Meslek Danışmanı kadrosu; Boş Kadro Değişikliği tablosunda Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı 4 cetvelde toplam 9 ve 72 şef kadrosu bulunmaktadır.

Dolu Kadro Değişikliği tablosunda Kamu Düzeni ve Güveni Müsteşarlığı Merkez Teşkilatı 3 cetvelde toplam 3 Kamu Düzeni ve Güvenliği Uzmanı kadrosu, Boş Kadro Değişikliği tablosunda 1 adet Mali Hizmetler Uzmanı ve 2 adet Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olmak üzere toplam 3 kadro bulunmaktadır.

Dolu Kadro Değişikliği tablosunda Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaesi Başkanlığı Merkez Teşkilatı 3 cetvelde 1 adet uzman, 1 adet sekreter ve 1 adet programcı olmak üzere toplamda 3 kadro, Boş Kadro Değişikliği tablosunda Mali Hizmetler Uzmanı olmak üzere toplamda 1 kadro yer almaktadır.

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Kadrolarda Düzenleme Yapılması Hakkında Karar

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.