KamuMeb

Ek Zam Hakkımızı Muhakkak Alacağız

SAĞLIK PERSONELİ

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı ile birlikte; Bolu, Düzce, Karabük ve Zonguldak Şubelerinin Şube Başkanları, Yönetim Kurulları ile işyeri temsilcilerinin bir araya geldiği temsilci toplantısına katıldı.

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''Aziz Türk milletinin değerleridir bizi var eden, bizi biz yapan bu değerlerden asla vazgeçmeyeceğiz. Biz Yüzde yüz milli ve yerli bir kuruluşuz. Tavrımız, olaylara bakışımızda hep bu yöndedir. Yaptığımız her işte önce ahlak diyoruz. Peygamber efendimizin bu emanetini baş tacı edeceğiz.

Toplu sözleşmedeki duruş ve talebimizin ne kadar önemli olduğu ocak ayında anlaşıldı. Seyyanen zam ve refah payı taleplerimizin ne kadar zaruret olduğu görüldü. Ek zam gerçekleşen enflasyon ve refah payı üzerinden yapılmalıdır. Bugün açık olan bir şey varki o da kamu çalışanlarına mutlaka ek zam yapılması gerekliliğidir. Bu haklı talebimizde ısrarcı olmaya, kararlılıkla vurgulamaya devam edeceğiz ve bunu muhakkak alacağız.

Daha önce tavandan ek ödeme gibi çalışanlarını beklentilerinden çok uzakta kalan ücret düzenlemeleri yerine maaşa zam şeklinde tek ödeme yapılmasında ısrarcıyız. Ancak böyle bir düzenleme ile reel anlamda bir artış çalışanların ekonomisine yansıyacaktır. Çalışanlarında talebi budur. Ayrımcılık içeren, idarecinin insafına bırakılan düzenlemeler çare değildir.

14 Mart üzerine beklentide dağ fare doğurmamalıdır. Hekiminden hemşiresine memurundan hizmetlisine herkesin hakkı teslim edilmelidir. Pandeminin kahramanlarının verdikleri mücadele, yaptıkları hizmet ortadadır. Talepleri karşılanmalı, sorunlarına çare üretilmelidir.'' dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.