KamuMeb

O'nu Oku, O'nu Yaşa Siyer Yarışması 2024 Yılı Tarihi ve Saati, Başvuru Tarihi, Ödülleri

Sınav Haberleri

Umre Ödüllü O'nu Oku O'nu Yaşa Siyer Yarışması'na ilişkin başvuru duyurusu yayınlandı. Yarışma gerçekleştirildikten sonra ödül kazananlar belli oldu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı 2024 O'nu Oku, O'nu Yaşa Siyer Yarışması Aydınlatma Metni ve Şartnamesi yayınlandı.

1. Yarışma Tanımı

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından “O’nu Oku, O’nu Yaşa Siyer Yarışması” düzenlenecektir. Yarışma dört kategoride olup yazılı test usulü ile yapılacaktır. Yarışmayla ilgili tüm gelişme ve ayrıntılar //peygambersevdalilari.com web sayfasında yayınlanacaktır. Ayrıca gerektiğinde yarışmacılara e-posta/sms yolu ile bilgilendirme yapılabilecektir.

2. Yarışma Düzenleme Kurulu

Peygamber Sevdalıları Vakfı “O’nu Oku, O’nu Yaşa Siyer Yarışmasını” organize eden yetkili üst kuruldur.

3. Yarışma Sınavı

Peygamber Sevdalıları Vakfı “O’nu Oku, O’nu Yaşa Siyer Yarışması” ödül almaya hak kazanacak adayları belirlemek için bilgi, analiz, sentez ve değerlendirme yapabilecek bir ölçme sınavıdır.

4. Yarışma Sınav Merkezleri

Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın şube / temsilcilik / üye / gönüllülerinin bulunduğu yerlerde, yarışmaya uygun görülecek sayıda yarışmacının müracaatı halinde yazılı yarışma gerçekleştirilebilir.

YARIŞMA ORGANİZASYONU

Yarışma, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından, sivil toplum kuruluşları ile gönüllü kişilerin işbirliği ve katkısı ile organize edilmektedir. Yarışmaya katılım gönüllülük esasına göredir.

YARIŞMANIN AMACI

Peygamber Sevdalıları Vakfımız, bilgi ve kültür yarışmaları kapsamında, Türkiye geneli “O’nu Oku O’nu Yaşa” temalı Siyer Yarışması ile;

1. Toplumun her kesimini Peygamber Efendimizin(sav) mesajları ile buluşturarak örnek hayatının öğrenilmesi ve öğrenilenlerin hayatımızda tatbikini sağlamak ve Allah’ın rızasını kazanmayı,

2. Toplumda okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine vesile olmayı amaçlamaktadır.

YARIŞMA KATILIM ŞARTLARI ve BAŞVURU

1. Kategoriler ve Sorumlu Olunan Kitaplar:

1.1.Yarışma Kategorileri

1. Kategori: (4. ve 5.sınıf öğrencileri) 2. Kategori: (6.-7. ve 8. sınıf öğrencileri)
3. Kategori: Lise Öğrencileri (9.- 10. - 11. ve 12.sınıf) ile Örgün Eğitimde okumayıp 2008 ve sonrası doğumlu olanlar
4. Kategori: Diğer (Belirtilen Eğitim Durumları Dışında Kalanlar)

1.2.Yarışma Kitapları

1. ve 2. Kategori: Yazar Abdullah Ayyıldız’ın Semere Yayıncılıktan “Alemlere Rahmet Efendimiz (Sav)” adlı eser, 3. ve 4. Kategori: Yazar İbrahim Dağılma’nın Semere Yayıncılıktan “Hz. Muhammed (Sav) En Güzel Örnek” adlı eser olacaktır.

2. Başvuru Koşulları ve Genel Bilgiler

2.1: Yarışma, başvuru işlemleri (09 Ekim 2023 ile 4 Şubat 2024) tarihleri arasında //peygambersevdalilari.com web sitesi üzerinden yapılacaktır.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu tarafından sosyal medya hesabından yapılan duyuruda ''Vakfımızın Yarışma Komisyonunca, 11 Şubat Pazar günü saat 11.00’da yapılması planlanan Siyer Yarışmasının 22 Ocak Pazartesi günü olarak belirlenen son kayıt tarihi yeniden değerlendirilmiş olup;

Yarışmacı adayı kardeşlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda son kayıt tarihinin uzatılarak 4 Şubat Pazar saat 24.00 olarak yeniden belirlenmesi kararlaştırılmıştır.

Kaybedeni olmayan Siyer yarışmasına kayıtlarını yeni yapacak olan veya kitaplarını alıp da henüz kayıtlarını yapmamış olan yarışmacı adayı kardeşlerimizin, //peygambersevdalilari.com adresine girerek yapmaları gerekmektedir.'' denildi.

2.2: Başvuru tamamlandıktan sonra adaya, başvurusunun onaylandığına dair ekrandan onay mesajı görünecektir. Adayın kendisi de başvurusunun onaylanıp onaylanmadığını internet adresinden kontrol etmesi gerekir.

2.3: Siyer Yarışmasında her kategori için belirlenen ve soruların kendisinden hazırlanacağı yarışma kitabı, Peygamber Sevdalıları Vakfınca belirlenen yerlerden/noktalardan veya adayın temin edebileceği herhangi bir yerden/noktadan temin edilebilir.

2.4: Vakfımızca daha önce düzenlenen siyer yarışmalarında dereceye girip umre ödülü kazananlar, umre ödülünü kazandıkları yıldan itibaren beş yıl içerisinde “O’nu Oku, O’nu Yaşa Siyer Yarışması”na katılıp dereceye girseler dahi verilecek ödüllerin hiçbirinden yararlanamayacaktır.

2.5: Soruların hazırlanmasında, kitapçıkların korunması ve tasnifinde görev alanlar yarışmaya giremeyecek, girse bile değerlendirmeye alınmayacaktır.

2.6: HAK İDDİA EDİLEMEYECEK DURUMLAR: “O’nu Oku, O’nu Yaşa Siyer Yarışması’nda dereceye girmek tek başına bir hak teşkil etmeyecektir. Başvuru şartlarını taşımayanlar, yanlış, yanıltıcı veya gerçek dışı beyanda bulunanlar ile yarışma kurallarını ihlal ettiği tespit edilenler bu durumdan dolayı yarışmaları iptal edileceğinden her hangi bir hak iddia edemeyecektir. (Başvuru esnasında öğrenim bilgilerini yanlış verme veya optik formdaki bilgilerde eksik, yanlış veya yanıltıcı kodlama vb. gibi)

2.7: Yarışma şartnamesinde belirtilen koşullar dışında farklı bir durumla karşılaşıldığında, yarışma komisyonunun vereceği karar kesin olup karara itiraz edilemez.

2.8: Yarışma sonucunda dereceye girip umre ödüllü kazananlar, kendileri umreye gitmedikleri takdirde sadece birinci derece akrabalarından birini (anne, baba, eş, kardeş veya çocuklardan-18 yaş ve üstü- birini) kendi yerine gönderebilirler. Ticari amaçla umre hakkını hiç kimseye devredemezler.

2.9: Umre ödülü kazanan veya kazananın yerine giden aday bayan ise mutlak surette! bir mahreminin yanında olması gerekmektedir. Ancak kendileri ile gidecek mahreminin masrafları kendilerine aittir.

Not: Vakıf olarak mahremi ile ilgili ölçümüz o sene için Suudi makamlarının bununla ilgili kararıdır. Böyle bir şartın olmaması durumunda vakfımızın da bu şartı yoktur.

2.10: Umre için yol ücreti, barınma ve iaşe dışındaki masraflar (pasaport işlemleri, kalkış noktasına kadarki yol masrafları, umreye gidecek kişiden kaynaklı fazla ücret ödemesi gibi masraflar) şahsa aittir.

2.11: Hak edilen ödüller belirtilen dönem için geçerli olup, sonraki dönemlere devredilemez.

2.12: 3. kategoriden yarışmaya katılıp umreye hak kazanan 18 yaş altındaki yarışmacılar velilerinin nezaretinde umreye gidebileceklerinden, kendisine refakat edecek velinin bütün umre masrafları kendilerince karşılanacaktır. Ancak bu kategorilerden umre ödülü kazananlar umreye gitmedikleri takdirde sadece birinci derece akrabalarından birini (anne, baba veya kardeş) kendi yerine umreye gönderebilirler.

2.13: Yarışma sonrası cevap anahtarlarının yayınlanması, kesin olmayan ve kesin olan sonuçların açıklanması, ödül programları ve ödüllerin verilmesi gibi hususlarda yarışmacılar //peygambersevdalilari.com web adresi, sms ve basın-yayın yoluyla bilgilendirilecekleri gibi, yarışma soru kitapçığının da arkasında bu bilgiler ayrıca verilecektir.

2.14: Yarışmacılardan kaydını yapmakta güçlük çekenler veya dijital ortamda kayıt yapma imkanı olmayanlar //peygambersevdalilari.com web adresinde verilecek bilgilendirici ve yönlendirici görsellerden, yarışma kayıt noktalarından ve ilgili web sitelerindeki yarışma temsilcilerinden destek alabilirler.

2.15: Yabancı uyruklu yarışmacılar varsa kendilerine verilen TC vatandaşlık/misafirlik nolarını veya benzersiz 11 haneli bir numarayı girerek yarışmaya katılabilirler.

2.16: Herhangi bir yerde kayda değer yarışmacı olmaması halinde Yarışma Komisyonu buradaki yarışmayı iptal edebileceği gibi en yakın noktaya da alabilir.

2.17: Yarışmacılara kayıt esnasında ve yarışma gününden kısa bir süre önce verilen cep telefonları üzerinden bilgilendirme mesajları yollanacaktır. Yarışmacıların mümkün mertebe kayıt esnasında ve yarışma günü verdikleri cep telefonu numarasının aynı olması kendi faydalarına olacaktır.

2.18: Yarışma komisyonunun her konuda yarışmacılara dönüş yapma zorunluluğu yoktur. Özellikle şartnamede geçen ve tekrar tekrar sorulan hususlarla ilgili geri dönüş sağlanmayacaktır.

2.19: Yarışma Komisyonu kendisinden kaynaklı olmayan genel doğal afet, genel salgın hastalık vs. değişik sebeplerden dolayı ilgili resmi kurumlarla da (MEB) danışıklı olarak yarışma tarihini değiştirebilir, yarışmayı iptal edebilir, yarışmayı yazılı değil de online vs. şekilde yapabilir.

2.20: Yarışma Komisyonunun yarışmanın mecburi hallerden dolayı online yapılmasına karar vermesi halinde, (genel internet sorunları, sistemsel arızalar vb. sebeplerden dolayı) yarışma tarihini değiştirebilir, yarışmayı iptal edebilir.

Not: Yarışmanın yukarıda da değinilen sebeplerden dolayı online yapılmak durumunda kalınması halinde Yarışma Komisyonu yarışmanın gün ve saatlerinde ihtiyaca binaen değişiklik yapabilir ve bunu eposta/sms/sosyal medya vs. yollarla yarışmacılara ulaştırmaya çalışır.

YARIŞMANIN YAPILACAĞI YERLER VE YARIŞMA TARİHİ-SAATİ

Yarışma, Peygamber Sevdalıları Vakfınca belirlenen //peygambersevdalilari.com web sayfasında yayınlanacak olan yarışma merkezlerinde (11 Şubat 2024 /Pazar 11.00-12.30) - (TSİ) saatleri arasında tek oturumda aynı anda yapılacaktır. Ayrıca yarışmacılara, yarışmaya giriş yerleri e-posta/sms yolu ile bilgilendirme yapılabilecektir.

YARIŞMANIN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ

1-Yarışmacılar yarışmaya soğuk damgalı resmi kimlik belgeleri (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport vb.) ile katılacaklardır.

2-Yarışmacılar yarışmaya cep telefonu ile giremeyecektir. Yanlarında cep telefonu ile salona gelen adayların cep telefonları kapalı bir şekilde salon görevli masasında veya uygun bir yerde tutulacaktır. Telefonların mesuliyeti yarışmacıya ait olup, görevliler telefonun kayıp veya diğer olumsuz durumundan sorumlu değillerdir.

3-Yarışma başladıktan sonra yanında cep telefonu tespit edilen, cep telefonu çalan vb. durumlar, yarışma kurallarını ihlal nedeni sayılacak olup yarışmacının sınavı iptal edilecektir.

4-Yarışmada A ve B olmak üzere 2 kitapçık türü vardır. Kitapçıklarda 1. ve 2. Kategoride 60 soru ve 90 dakika cevaplama süresi, 3. ve 4. Kategoride 75 soru ve 90 dakika cevaplama süresi olup, puanlama 100 üzerinden değerlendirilecektir. Yarışma süresi bütün kategoriler için aynıdır.

5-İlk 30 dakikadan sonra gelenler yarışmaya alınmayacaktır. Yarışmanın ilk 45 dakikasında, aday yarışmayı bitirmiş olsa dahi dışarı çıkmamalıdır.

6-Yapılan yarışma değerlendirmesi sonucu puanların eşit olması durumunda yarışma komisyonu nezaretinde yapılacak kura ile sıralama belirlenecektir.

7-Cevap kâğıdında kurşun kalem dışında başka bir kalem kullanılmayacaktır. Aksi halde optik form değerlendirme dışı bırakılacaktır.

8- Cevaplama yaparken 1.ve 2. Kategoride sorular 4 şıklı olup, 3 yanlış cevap 1 doğru cevabı götürecektir. 3.ve 4. kategoride ise sorular 5 şıklı olup, 4 yanlış cevap 1 doğru cevabı götürecektir.

9-Yarışmacılar, yarışma salonunda düzenleme kurulunun belirlediği sıraya göre oturacaklardır. Düzenleme Kurulu, ihtiyaç halinde adayın yarışma yerini değiştirme hakkına sahiptir.

10-Görme engelli yarışmacılara sorular görevliler tarafından okunmak ve optik forma vereceği cevap işlenmek sureti ile yardımcı olunacaktır.

11-Temsilcilerle irtibata geçilmesi halinde kendi imkanları ile yarışma noktasına gelemeyecek durumda olan engelli yarışmacılara gerekli destek imkanlar dahilinde sunulmaya çalışılacaktır. Yarışmanın online yapılmasının zorunlu olduğu durumlarla ilgili ek maddeler:

1-Yarışmacılar online yarışmanın gereği olan bütün güvenlik tedbirlerine riayet etmelidirler. Yarışmacılar yarışma esnasında başkasından destek almamalı, online ekrandan ayrılmamalı, ekranda başka sayfalar açmamalı, soruların ekran görüntüsünü alıp başkalarıyla sosyal medya vs. ortamlardan paylaşmamalıdırlar. Bunlar ve bunlara benzer kurallara uymamak yarışma kurallarını ihlal nedeni sayılacak olup yarışmacının sınavı iptal edilecektir.

2-Vakfımızdan kaynaklanmayan şebeke ve ağ sorunları, elektrik kesintilerinden kaynaklı sorunlardan vs. vakfımız sorumlu değildir.

3-Yapılan yarışma değerlendirmesi sonucu puanların eşit olması durumunda: Yarışma komisyonu nezaretinde yapılacak kura ile sıralama/değerlendirme yapılacaktır.

4-Yarışma komisyonu yarışmanın gün ve saatlerini yeniden düzenleyebilir.

G. YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma Müracaat Tarihi: 09 Ekim 2023 – 22 Ocak 2024 Yarışmacıların Yarışma Yerlerine Dair Bilgilendirilmeleri: 07-08 Şubat 2024
Yarışma Tarihi ve Saati: 11 Şubat 2024 / Pazar Saat: 11.00
Cevap Anahtarının Yayınlanması: 11 Şubat 2024 Pazar Akşam saat: 23.00
İtirazlı Soruların Alınması: 11-13 Şubat 2024 Arası
İtirazlı Soruların Değerlendirilmesi: 14-16 Şubat 2024 Arası
İtirazlı Sorularla İlgili Açıklama Yapılması: 18 Şubat 2024 Pazar
Kesin Olmayan Sonuçların İlanı: 19 Şubat 2024 Pazartesi
Kesin Olmayan Sonuçlara İtirazların Alınması: 19-22 Şubat 2024 Arası
Kesin Olmayan Sonuçlara İtirazların Değerlendirilmesi: 23-24 Şubat 2024 Arası
Kesin Olan Sonuçların Yayınlanması: 03 Mart 2024 Pazar Saat: 20.00
Ödüllerin Verilmesi: Kesin Olan Sonuçların Yayınlanmasını Müteakiben 1 ay içerisinde

YARIŞMANIN ÖDÜLLLERİ

-Yarışmanın olağanüstü durumlardan dolayı online yapılması halinde yarışma komisyonu yarışma ödüllerini güncelleyebilecektir.

-Yarışma ödülleri kesin sonuçların ilan edilmesinden itibaren en geç 1 ay içerisinde alınmalıdır. Kişinin iletişim bilgilerinde yapılan değişikliklerin bildirilmemesi, kişiye haber verildiği halde ödülünü almaması gibi durumlarda hak iddia edilmez.

-Yarışma ödülleri program yapmaya değer sayıda ödüllerin olduğu yerlerde program yapmak sureti ile değilse yarışmacılar evlerinde veya okullarında ziyaret edilmek sureti ile, vakfımızın temsilcilerinin olduğu yerlerde temsilciler üzerinden veya kargo yolu ile yarışmacılara ulaştırılıp teslim edilecektir.

-Ödül kitap seti, ilgili kategorilerin seviyesine uygun düzeyde siyer, dini bilgiler, roman tarzı bandrollü, kültür bakanlığı onaylı kitaplardır.

-Yarışma ödülleri standart kalite ve düzeyde ödüller olacaktır.

-Yarışma giderleri ve ödüller sponsor firmalar ve vakfımız bütçesinden karşılanacaktır.

-Tüm ödüller genel olarak aşağıdaki gibi dağıtılacaktır.

BİRİNCİ KATEGORİ ÖDÜLLERİ (4 ve 5. Sınıf Öğrencileri)

Dizüstü Bilgisayar 2 Tablet 10
Bisiklet/1 Gram Altın 8
Akıllı Bileklik 15
Oyun Çadırı/Scooter/Paten 20
Sırt Çantası 30
Dart Tahtası/Oyun Seti (Mangala-Jenga) 50
Uçurtma/Masa Tenisi Raket Takımı/Basketbol Potası 75
Eşarp/Futbol Topu 90
Satranç Takımı 100

TOPLAM : 400

İKİNCİ KATEGORİ ÖDÜLLERİ (Ortaokul 6. Sınıf Öğrencileri)

Dizüstü Bilgisayar 1 Tablet 5
Bisiklet/1 Gram Altın 3
Drone 7
Teleskop 6
Akıllı Bileklik 10
Dua/Semere Yayıncılık Kitap Seti 20
Sırt Çantası 20
Uçurtma/Masa Tenisi Raket Takımı/Basketbol Potası 60
Eşarp/Futbol Topu 50
Satranç Takımı 118

TOPLAM : 300

İKİNCİ KATEGORİ ÖDÜLLERİ (Ortaokul 7 ve 8. Sınıf Öğrencileri)

Dizüstü Bilgisayar 2 Bisiklet/Çeyrek Altın 5
Tablet 8
Drone 8
Teleskop 8
Akıllı Bileklik 24
Dua/Semere Yayıncılık Kitap Seti 30
Uçurtma/Masa Tenisi Raket Takımı/Basketbol Potası 115
Eşarp/Futbol Topu 100

TOPLAM : 300

ÜÇÜNCÜ KATEGORİ ÖDÜLLERİ (Lise Öğrencileri 9-10-11-12. sınıflar ile Örgün Eğitimde okumayıp 2008 ve sonrası doğumlu olanlar)

Dizüstü Bilgisayar 2 Çeyrek Altın 5
Tablet 7
Drone 10
Teleskop 10
Akıllı Bileklik/Kol Saati 10
Dua/Semere Yayıncılık Kitap Seti 20
Ses Topu/Karaoke Mikrofon 86

TOPLAM : 150

DÖRDÜNCÜ KATEGORİ ÖDÜLLERİ (Diğer - Belirtilen Eğitim Durumları Dışında Kalanlar)

Dizüstü Bilgisayar 3 Yarım Altın 7
Çeyrek Altın 10
Kol Saati 30
Dua/Semere Yayıncılık Kitap Seti 100

TOPLAM : 150

Not: Yukarıdaki ödüller haricinde 5 de umre ödülü olacaktır. Bunlardan 3. kategoride (Lise) 2, 4.kategoride (Yetişkinler) 3 umre ödülü olacaktır.

YARIŞMANIN DİĞER ŞARTLARI

Yarışmaya katılanlar, bu şartname hükümlerini ve komisyon kararlarını kabul etmiş sayılacaktır.

YETKİLİ KURULLAR

1.Yarışmanın Sahibi: Peygamber Sevdalıları Vakfı 2.Yarışmayı Düzenleyen ve Değerlendiren: Peygamber Sevdalıları Vakfının hizmet almak isteyeceği kurum ve kuruluşlar.
3.Soru Hazırlama Kurulu: Yarışma soruları, Peygamber Sevdalıları Vakfı Eğitim Komisyonu tarafından hazırlanacaktır.

BİLGİ – İLETİŞİM

Adres: Peyas Mah. Selahattin Eyyubi Bulvarı Recesa 1 Apt. Kat:1 No:1 Kayapınar / Diyarbakır

Web: //peygambersevdalilari.com

Telefon: Sınav yapılacak merkezlerdeki irtibat noktaları ayrıca //peygambersevdalilari.com web sitemizde verilecektir.

E-posta: siyersinavi@gmail.com

ŞARTNAME : https://peygambersevdalilari.com/wp/wp-content/uploads/2023/10/2024-YARISMA-SARTNAMEMIZ.pdf

BAŞVURU FORMU : https://peygambersevdalilari.com/wp/basvuru-formu/

YARIŞMA KİTAPLARI : https://peygambersevdalilari.com/wp/yarisma-kitaplari/

ÇIKMIŞ SORULAR : https://peygambersevdalilari.com/wp/onceki-yillarda-cikmis-sorular/

DESTEK MERKEZLERİ : https://peygambersevdalilari.com/wp/destek-merkezleri/

KİTAP TEMİN NOKTALARI : https://peygambersevdalilari.com/wp/kitap-temin-noktalari/

Yorumlar (211)

Murat 2 Yıl Önce

Ben bu yarışmaya katılmak istiyorum kazanırım

Öznur 2 Yıl Önce

Nerde olucak hala anlamadim

Bir sevdadır,O (SAV) 2 Yıl Önce

Belirtilen sınav yerlerinde,sınav yapılacak.Belkş online olur.henüz belli değil.Eğer başvuru sayısı yeterli değil ise sınava girecek olan kişileri en yakın sınav merkezlerine yönleecekler.cep Tlf ve internet sitesinden takip edebiliriz.

Bir sevdadır,O (SAV) 2 Yıl Önce

Herkese başarılar dilerim

Sevim 2 Yıl Önce

Katılmak istiyorum

Şevket taşcioglu 2 Yıl Önce

edanur aydın 2 Yıl Önce

hayırlısı bakalım

fofokkb 2 Yıl Önce

kunek

edanur 2 Yıl Önce

bizde kazanmak ıstıyoruz insAllah hersey gönlümüzce olur amin

Rukiye Uzkaş 2 Yıl Önce

Bende yarışmaya katıldım ,kitabı aldım .İNŞALLAH kazanırım

MEDINE 2 Yıl Önce

Peygamberimiz hayatını bile öğrenmek bile bir ödüldür

İslim gül çulpan 2 Yıl Önce

İnşAllah kazandırır herkese bol şans

Yusuf butaku 2 Yıl Önce

Katilmak istiyorum

Peygamber sevdalısı 2 Yıl Önce

Kitabı nerden alabilirim

Sakine 2 Yıl Önce

sınav nerde olacak

Eslem 2 Yıl Önce

Merhaba ben şimdi Başvurdum ama soyadım annemşn kızlık soyadını yaptım engel olurmu

Fatima 2 Yıl Önce

Umarım herkez umduğunu alır bende çok heyecanliyim umarım bende kazanirim

Eylem 2 Yıl Önce

Bişey dicem bu yarış.a nerde oluyo anlamadım

Eylem 2 Yıl Önce

Herkese iyi şanslar arkadaşlar istediğim almanızı isterim bol şanslar

Nurbanu 2 Yıl Önce

ben basvurdum inşAllah hepimiz kazanırız benim hayalim bu

Xvxvx 2 Yıl Önce

Siyeri kazandım

Gamzeli Kız 2 Yıl Önce

Ben gözlerim kapalı kazanırım bu sınavı ya ama Allah herkesin yardımcısı olsun inşAllah

Fevzi Fiat 2 Yıl Önce

Herkese başarılar dilerim umarım adil bir yarışma olur çok heyecanlıyım

Miraç 2 Yıl Önce

herkeze başarılar

Miraç 2 Yıl Önce

başarılar

Elif 2 Yıl Önce

Çok çalıştım kazanmayı çok istiyorum ve kitabın sonu çok duygusaldı gerçekten çok ağladım o zamanlara gittim o savaşları ben yaşamışım gibi hissettim peygamber efendimizin ölümünde bende urdaymışım gibi hissetim

Taha özkaya 2 Yıl Önce

Hocam sitede bana diyorki sınav yerin ağrı tutak altındada diyorki sınav yerim imam hatip lisesi acaba tutak imam hatip lisesi yoksa ağrı merkez imam hatip lisesi

Nüpelda 2 Yıl Önce

Sınav yarın ve ben çıldırıcam

Bedriye 2 Yıl Önce

Yusuf 2 Yıl Önce

Allah,sınavda zihin açıklığı versin.

Salih kılıç 2 Yıl Önce

Hayde bismillah

Yunus 2 Yıl Önce

Vala bende bugün girdim 2 yanlış bekliyom

Hayrunisa 2 Yıl Önce

Cevapları

Ayfer 2 Yıl Önce

Ben bugün girdim sınava çok güzel ve kolay geçti sınav tahminen yani hesapladım 2 yanlışım yada 1 yanlışım vardı

Heja 2 Yıl Önce

Ne zaman cevap anahtarı açıklanacak

serhat 2 Yıl Önce

1 yanlış ile tablet alınırmı

ZEYNEP 2 Yıl Önce

15 yanlış

Sema 2 Yıl Önce

B kitapçığında ki 69.sorunun cevabı C olmalıydı

Gamzem 2 Yıl Önce

Bende siyer sınavına girdim ama hala ödüleri gelmedi ve kendime güveniyorum

Elif Nur♥️ 2 Yıl Önce

Ne zaman ödül allanlar aciklancak

Gamzem 2 Yıl Önce

İnşAllah hayırlısı olur bende 2 gün önce girdim ve çook heycanlıyım ya pekis siz sonuçlara heycanlımısınız

Hezar bilir 2 Yıl Önce

Kaç netle ödül alanbiliriz?

Sevde 2 Yıl Önce

Benim 40 netim var ödül alabilirmiyim lütfen bilenlernsöylesinnçok merak ediyorum

Nah 2 Yıl Önce

Nah 2 Yıl Önce

Yvvuyv

Bilal sarı 2 Yıl Önce

Ödülümü öğrenmek istiyom

Ezgi Rana Karğı 2 Yıl Önce

Ben kazanmışmıyım

Serkan kurt 2 Yıl Önce

Benim 52 doğru 4yanlış 4boşum var derece girdiysem ne kazandığımı söyleye bilir misiniz

Eyyüb ayaz 2 Yıl Önce

Ödüller ne zaman alınacak

Bahar 2 Yıl Önce

Ödül ne Zaman verilecek

Muhammed Ömer Çelik 2 Yıl Önce

Ödüllerle ilgili neden herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor.

Sema 2 Yıl Önce

Ödülü nerden alıcaz acaba çünkü bir SMS veya bir bilgilendirme gelmedi

Şiyar yıldırım 2 Yıl Önce

Ben bu yarışmaya geçen sene katıldım 46 net yaptım kitapları nerden alabiliriz

Şiyar 2 Yıl Önce

46 netim var ödül alabilirmiyim

Fatma Atalay 2 Yıl Önce

Selamün aleyküm 4.kategorisi kitabını kayseri de satış noktaları nerede lütfen cevap verin Allahim razı olsun CezakAllahuhayran Teşekkür ederim

Eyüp korkmaz 2 Yıl Önce

Hangi kitap alınıcak

Ramazan Yüce 1 Yıl Önce

Rabbim hayırlı kılsın inşAllah

Barış 1 Yıl Önce

Cok zor yapamazsınız

Özlem 1 Yıl Önce

Bence güzel

Ümmü Gülsüm Nur Karakurt 1 Yıl Önce

Bende katılmak istiyorum İnşAllah kazanırım hak eden kazansın

ABDURRAHMAN 1 Yıl Önce

ALLAhseviyrum muhamet resululah seviyorum

Şehed el hasan 1 Yıl Önce

Sehed elhasan

Şehed el hasan 1 Yıl Önce

Çok çalįşcam

Emine 1 Yıl Önce

Bende katıldım çalışmalıyım siyer sınav notum:93

Melisa Kıncak 1 Yıl Önce

Bende katılıyorum

Esil 1 Yıl Önce

Kitabın adı ne ve nerden alıcaz

Fhwgj 1 Yıl Önce

Fatma 1 Yıl Önce

Herkese başarılar dilerim arkadaşlarıma.

İsmail Efe 1 Yıl Önce

Çok güzel olacak bu yarışma

Mert 1 Yıl Önce

Yarışmalar nerede olacak cevabını bekleyeceğim Çabuk cevap gelsin yoksa heyecandan elimi kolumu kıracağım

Allah 1 Yıl Önce

İnşAllah katılabilirim

AHMAD 1 Yıl Önce

Büşra 1 Yıl Önce

Yılmaz

Yasin 1 Yıl Önce

Buraya ödüler nasılgelecek

Ela 1 Yıl Önce

Yarışma nerede yapılıcak

Zahide 1 Yıl Önce

Kitabı sipariş etmek için hangi numarayı arayacağız

mira 1 Yıl Önce

yarışmaya başvuru yaptık diyelim testi internet üzerinden mi çözeceğiz

Ayşe coşan 1 Yıl Önce

Başarılar

Sara 1 Yıl Önce

Ben bu sınavı kessin kazanırım kendime çok güveniyom inşAllah kazanırım Aminn

Emir 1 Yıl Önce

Bende bende katılmak istiyorum

Şeval Uçer 1 Yıl Önce

Peygamberimi seviyorum ve onun için okuyup siyer yarışmasına katılıyorum kazanırım

Dilek kanık 1 Yıl Önce

Çok sevgili paygberimizin öğrenmenin değeri ve önemi

Dürdane Gül Alıklı 1 Yıl Önce

Katılmak istiyorum

Poyraz 1 Yıl Önce

POYRAZ korkmaz paşa

Rahime 1 Yıl Önce

Ela 1 Yıl Önce

7 ve 8. Sınıflara umre ödülünü var mı

Rübeyda 1 Yıl Önce

Sınavın nerede olacağı ile ilgili bir bilgisi olan var mı

Ecrin Demir 1 Yıl Önce

Acaba sınav nerede yapılacak çok merek ediyorum online mı yoksa normal mi?

Elifnur 1 Yıl Önce

3. Kategori için Türkiye genelinden mi 1 umre yoksa her şehirden mi 1 umre olacak

ceylan karasu 1 Yıl Önce

siyeri nebi yarışması depremden dolayı ertelendimi

İdil 1 Yıl Önce

başvuru yaptım 2023 için ama 12 martta mi olacak şimdi anlamadım

Neslihan 1 Yıl Önce

Ben bu sınava girmeyecem

Hivda 1 Yıl Önce

Ne zamana ertelendi

Hivda 1 Yıl Önce

Sınav yeri ne zaman açıklanacak

Arzu 1 Yıl Önce

Yarısma yarın mı

Melek nur memiş 1 Yıl Önce

Ben 11.sınıfım siyer-i nebi yarışması elazığ 1.siyım bu yarışmaya da katılacağım inşaAllah güzel sonuçlar elde etmek istiyorum. Allah yardımcımız olsu

Elif 1 Yıl Önce

Siyer yarışmasındaki okulları görmek istiyorum ama bulamıyorum nasıl bulabilirim?

Ayşe 1 Yıl Önce

Umarım sınav online olacagi icon kimse kimsenin hakkıni Yemez kopya çekmez

Mustafa 1 Yıl Önce

Ben katıldım

Yakup 1 Yıl Önce

Siyer yarışması ne zaman

Miran 1 Yıl Önce

Siyer nerde olacak

Zeliha 1 Yıl Önce

Cok güzel bir yarışma

Nursena 1 Yıl Önce

Peygamberimiz sav

Njjk 1 Yıl Önce

Bbb

Avin 1 Yıl Önce

Başarılar dilerim

Ayşe 1 Yıl Önce

Ben 10 yaşındayım bügün yarışma günü

Ayşe 1 Yıl Önce

Deprem bölgesinden yani Adıyaman Gölbaşı'dan yazıyorum ben 10 yaşındayım bugün yarışma günü

Bilal ichnbrmeh 1 Yıl Önce

Başarılar diliyorum

barış doğan 1 Yıl Önce

sınav çok güzel geçmiri 3- defa okudum kitabi çıkmış tüm soruları çözmüştüm baya benzer çıktı

cansu 1 Yıl Önce

ben de 2023 te katıldım hayırlısı şu deprem felketinden bi kurtulsak inşAllah hepimiz kazanırız

Sevim Katgap 1 Yıl Önce

Şuan sınav vakti nerden girebilirim. Herhangi bir linkte atılmadı

Melike 1 Yıl Önce

Hayırlısı bakalım her kez inşAllah istediği şeyi alır

Melike 1 Yıl Önce

Hayırlısı bakalım her kez inşAllah istediği şeyi alır

Melike 1 Yıl Önce

Çok heyecanlıyım

Kerem 1 Yıl Önce

Ben birkere 1.cıktım

Hamza 1 Yıl Önce

Ödüller nereden alınıcak acaba 2023

Iewifi 1 Yıl Önce

İýi sınavlar

Ayaz 1 Yıl Önce

Allah hepimize zihin açıklığı versin

Gurbet 1 Yıl Önce

Ben online üzerinden girmeye çalıştım ama giremedim

Hanım 1 Yıl Önce

Sınava giremiyoruz

Hanım 1 Yıl Önce

Sınava giremiyoruz

Hanım 1 Yıl Önce

Sınava giremiyoruz

Hanım 1 Yıl Önce

Sınava giremiyoruz hata veriyor 11.00 den beri uğraşıyoruz

Hanım 1 Yıl Önce

Giremiyoruz doğum yılı hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Elif Nur elmaoglu 1 Yıl Önce

Sonsuza kadar giricem

Arjen 1 Yıl Önce

Ben bugün 4 te giriom herkese bol şans

Berfin 1 Yıl Önce

Herkese başarılar dilerim tabiki banada kesin kazanirim

Akif 1 Yıl Önce

Linki ne

Hibe 1 Yıl Önce

Çok merak ediyorum ne kazanacağımı hadi herkese başarılar

Hibe 1 Yıl Önce

Çok merak ediyorum ne kazanacağımı hadi herkese başarılar

Zeynep 1 Yıl Önce

Çok kolaydı sınav

Gülbeyaz 1 Yıl Önce

Siyer sinavi ne zaman cevaplar açiklayincà

Hg 1 Yıl Önce

Hh it yy it

Eylül 1 Yıl Önce

tete

Mustafa Musab Biçer 1 Yıl Önce

Ben kazandımmı

Aygül Acet 1 Yıl Önce

Allah belanızı vermesin her şeyi doğru girdim ama olmadı girmedi sizi Allaha havale ediyorum

Kübra 1 Yıl Önce

Ben katıldım ama 2 soru kitaptan değil de başka bir yerden çıktı

Esra 1 Yıl Önce

52 netim var ödül kazanabilirmiyim

Muhammed Ali 1 Yıl Önce

Muhammed Ali y 1 Yıl Önce

Mehmet Ercan 1 Yıl Önce

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ve nerden bakacaz kazandıkmı diye

usame 1 Yıl Önce

hadi hayırlısı

Elif özdemir 1 Yıl Önce

Kazananlar nerde öğrenebiliriz benim kızım katildi

Beytullah 1 Yıl Önce

Çok çalıştım kazanmak istiyorum çok duygusal sınavdı

Ruken yarar 1 Yıl Önce

Siyer sınavında kaçıncı oldum

Ruken yarar 1 Yıl Önce

Siyer sınavında kaçıncı oldum

Ceylin 1 Yıl Önce

Bende girdim ama orta hem kolay hemde zordu

Elanur 1 Yıl Önce

Ne zaman belli olur

Yusuf 1 Yıl Önce

Nereden bakacaz kim kazandı ve herkese başarılar diliyorum

Ela gamze 1 Yıl Önce

İyi akşamlar ben siyer sınavına girdim de cevap anahtarı açıklandı ama ben kaç doğru falan yaptığımı bilmiyorum nereden bakabilirim acaba bilen bana söyleyebilir mi rica etsem

Hacire nur 1 Yıl Önce

Bu sınava katıldım acaba ne zaman açıklanacak öğrenebilir miyim?

Süheyb 1 Yıl Önce

Yarışmaya katıldım ama kesin olmayan sonuçlara neden ulaşamıyorum?

Fatma bürkev 1 Yıl Önce

Sonuç lari istiyom

Mustafa 1 Yıl Önce

17 yanlış

Geylani 1 Yıl Önce

Çok kötü geçti

Güldelannur çelik 1 Yıl Önce

Kazandımı

Murat 1 Yıl Önce

Sonuçlar ne zaman açıklanacak

Baharsu 1 Yıl Önce

Ben doğru ve yannışıma bakamadım 15 martta açıklanacak dediler açıklanmadılar

Fatma 1 Yıl Önce

2. Kategori ödülleri ne

Hikmet Burun 1 Yıl Önce

Yok

Hikmet Burun 1 Yıl Önce

Ne ben bu yarışmayı kazanırım

Büşra tokmak 1 Yıl Önce

Yanlış 2 boş 2 doğru 56 net 55,33 acaba dereceye girmişmiyim

Miraç 1 Yıl Önce

Kaçınınız

Miraç 1 Yıl Önce

Kaçınınız

Hüseyin 1 Yıl Önce

Hüseyin 1 Yıl Önce

Nezaman açıklanacak ben kaçıncıyım ❔❔❔❔❔❔⁉️❔❔

Yer 1 Yıl Önce

Nen sunuşlarıveya ödülü nasıl bilcem

Sümeyra aka 1 Yıl Önce

Çok merak ediyorum ödüler ne zaman açıklanacak

Baran 1 Yıl Önce

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

Aylin devrim 1 Yıl Önce

Sonuçlar ve sıralama ne zaman açıklanacak

Sedef demir 1 Yıl Önce

Siyer sınavı açıklandımı ödüller

İBRAHIM 1 Yıl Önce

güzel yarışma

Ramazan 1 Yıl Önce

Nurbanu 1 Yıl Önce

Bu yılkı sınav çok kolaydı bence

Zahide 1 Yıl Önce

Zahide 1 Yıl Önce

Çok güzel bir yarışma

Zahide 1 Yıl Önce

Ben bu yarışmaya katılıyorum kazanırım

Zahide 1 Yıl Önce

Herkese başarılar dilerim

Zahide 1 Yıl Önce

Herkese başarılar diliyorum

Zahide 1 Yıl Önce

Herkese başarılar dilerim

aslı 12 Ay Önce

dereceye giren öğrenciler nereden bakabilir

Sema vural 11 Ay Önce

Kaçıncı oldum

Asmin 11 Ay Önce

Umarım kazanırım

Nedret Ebrar Adsız 7 Ay Önce

Bende

Marya uğurlu 7 Ay Önce

Katılmak istiyorum nasıl oluyor

Zeynep 7 Ay Önce

Bende yarışmaya katılmak istiyorum

Zeynep 7 Ay Önce

Bende yarışmaya katılmak istiyorum

HAYRU NİSA CAZ 7 Ay Önce

Başvurdum

Muhammed Ali 6 Ay Önce

Çok güzel bir yarışma

Muhammed Ali 6 Ay Önce

hayırlısı bakalım

Umut 6 Ay Önce

Ödüler kesinlikle verilecek mi?

Süeda Meryem 5 Ay Önce

Kaçıncı olana hangi ödül veriliyor

Süeda Meryem 5 Ay Önce

Kaçıncı olana hangi ödül veriliyor?

Şura 5 Ay Önce

Kitabı daha bitiremedim ama şu ana kadar okuduğum yerler çok iyidi

İsmail 4 Ay Önce

Nerede. Yapılıcak. Siyer. Yarışması

Semanur 3 Ay Önce

Ben bu yarışmaya katılacağım

Semanur sinem 3 Ay Önce

Ben de bu yarışmaya katılmak istiyorum internet üzerinden mi olacak

Semanur sinem 3 Ay Önce

Ben de bu yarışmaya katılmak istiyorum internet üzerinden mi olacak

Şilan 3 Ay Önce

Ben kitabı okudum çok sürükleyeci ve okuyunca peygamber efendimiz s.a.v ne kadarda sıkıntılar çekmiş diyorum ve keşke diyorum o günde yaşamak istiyorum diyorum

Sude 3 Ay Önce

2024 peygamber sevdalıları siyer-yarışması yer bilgilerimizi ne zaman alacağı

Sude 3 Ay Önce

2024 peygamber sevdalıları siyer-yarışması yer bilgilerimiz ne zaman gelir

Ruhat 3 Ay Önce

Merhaba tablet almak için kaç puan gerekir acaba

Büşra 3 Ay Önce

İnşAllah kazanırız ya çok heyecanlıyım gözüm çıkana kadar çalıştım

Ece 3 Ay Önce

İslim 3 Ay Önce

Maşita 3 Ay Önce

Arkadaşlar

esra erdem 3 Ay Önce

arkadaşlar sonuçlara nereden bulacağız

Elif 3 Ay Önce

Bugün girdim sınava çok şükür çok güzel geçti bu arada 3. Kategoriyim umarım umreye gidebilirim kaç geçen yıllarda ne zaman Umreye gidersem Umre de kalıcı olarak gerçek tesettüre girecektim peçe takacaktım ve kayıt yapmamama rağmen ismim çıktı Rabbime şükürler olsun oldukça şaşırdık hocalarıma sordum siz mi yazdınız diye hiçbirinin haberi de yok ve güzel de geçti Rabbim isteyen herkese nasib kılsın biizmillah.

Muhamet olu 3 Ay Önce

Selammun aleyküm arkadaşlar

Sela 2 Ay Önce

Selam

türkan 3 Gün Önce

ben de katıldım inşAllah hak eden herkes kazanır amin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.