Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Mehmetçikler Koronavirüse Karşı Önlemli


Korona virüs salgını nedeniyle İzmir Foça’da Ege Ordusu Ulaştırma Terminal Birliği Komutanlığında yürütülen tedbirler konusunda basın turu düzenlendi. 

Basın turunda, tüm alan ve faaliyetlerde alınan önlemleri anlatıldı. Komutanlıkta sosyal mesafe ve hijyenin sağlanması için sıkı önlemler alındığı görüldü. 

Harekat Eğitim vede İstihbarat Kısım Amiri, Ulaştırma Terminal Birliği Komutanlığı Salgınla Mücadele Kurulu Başkanı Binbaşı Tahir Kılıç, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin canlı ve dinamik yapısı sebebiyle salgınla mücadele kapsamında etkin olarak tedbirler uyguluyoruz.
Salgından korunmaya karşı emredilen tüm hususlara harfiyen riayet ediyoruz. Ulaştırma Terminal Birliği Komutanlığındaki tüm çalışan, maske takma konusunda hassas davranmaktadır.Tüm birimlerde hijyeni sağlamak maksatlı dezenfektan noktaları oluşturulmuştur. Çalışanların hijyenik koşullarda bina ve tesislere girip çıkmalarını sağlıyoruz. Tüm personele kendi doktoru olması bilincini yerleştirdik. Bu süreçte ’tedbir al, sosyal mesafeyi koru, birliğinde kal’ kuralını uyguluyoruz" ifade etti.

asker maskeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.